Ναν: «Σπουδαίος Αντετοκούνμπο - Δεν εκπλήσσομαι από τις επιδόσεις του Σλούκα»

Βαθμολογία Euroleague: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την νίκη επί της Βιλερμπάν

Ο Κέντρικ Ναν που ήταν εξαιρετικός και στο παιχνίδι με τη Βιλερμπάν στη Λυών μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού, τον Κώστα Αντετοκούνμπο αλλά και τον αρχηγό της ομάδας, Κώστα Σλούκα.

Ο Κέντρικ Ναν μετά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Βιλερμπάν παραχώρησε δηλώσεις στο «sdna.gr» και μίλησε για το παιχνίδι, την εμφάνιση του Κώστα Αντετοκούνμπο αλλά και τις επιδόσεις του Κώστα Σλούκα.

Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε πως ο Αμερικανός guard ήταν σ’ ένα ακόμα παιχνίδι πολύ καλός (13 πόντους, 2 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 κλέψιμο), δείχνοντας πια, ότι έχει προσαρμοστεί σε αρκετά μεγάλο βαθμό στα ευρωπαϊκά δεδομένα και κυρίως σ’ εκείνα της Euroleague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Παίξαμε καλά, ήμασταν ενωμένοι. Όλοι βοήθησαν, συνεισέφεραν για να φτάσουμε σε αυτήν την νίκη. Στην τελική ευθεία βγάλαμε κάποιες καλές φάσεις, βρήκαμε “stops” στην άμυνά μας και φτάσαμε στην νίκη».

Για την εμφανίση του Κώστα Αντετοκούνμπο: «Ήταν τεράστια η βοήθεια που μας έδωσε. Προσωπικά, θεωρώ πως εκεί έγινε η διαφορά και κρίθηκε το παιχνίδι. Νομίζω πως αν ο Κώστας δεν έβγαζε αυτές τις άμυνες, η Βιλερμπάν θα μπορούσε να είχε γυρίσει στο ματς. Μας έδωσε λύσεις, μας κράτησε μπροστά στο σκορ.

Για το career-high του Κώστα Σλούκα: «Αλήθεια, φίλε; Έκανε career-high;», αναρωτήθηκε και μόλις τον ενημερώσαμε για σχετικό ρεκόρ χαμογέλασε και συνέχισε: «Big time! Είναι ο πλέι μέικερ μας. Καταλαβαίνετε τι λέω. Είναι ο πλέι μέικερ, μοιράζει την μπάλα, αγωνίζεται με τον σωστό τρόπο. Δεν μου έκανε εντύπωση ότι είχε αυτές τις επιδόσεις».

Για τη διαβολοβδομάδα που ακολουθεί: «Κάθε παιχνίδι αποτελεί πρόκληση. Πρέπει να προετοιμαστούμε, να δουλέψουμε καλά πριν από τα παιχνίδια. Στη συνέχεια, θέλω να παρουσιαστούμε με την ίδια προσέγγιση».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News