Διπλό ο «Εξάστερος» με ώθηση από... Αντετοκούνμπο!
Ο Παναθηναϊκός παραλίγο να αυτοκτονήσει σε ένα ακόμα παιχνίδι όμως τελικά επικράτησε στην Γαλλία της Βιλερμπάν με 89-81, με τον Αντετοκούνμπο να αλλάζει την ροή του αγώνα όταν χρειάστηκε.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ και τον Παναθηναϊκό να έχει ένα μικρό προβάδισμα στο τέλος της πρώτης περιόδου.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Εξάστερος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και με τον Ναν πρωταγωνιστή κατάφερε να φτάσει την διαφορά μέχρι και στο +16 (25-41) με τους Γάλλους να μειώνουν στην συνέχεια σε 36-45 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου
H Βιλερμπάν μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και μείωσε το σκορ μέχρι και τους 4 πόντους κάνοντας το παιχνίδι ντέρμπι στο τελευταιο δεκάλεπτο.
Στην τέταρτη περίοδο οι Γάλλοι κατάφεραν αν φέρουν και το παιχνίδι στα ίσα όμως ο Παναθηναϊκός βρήκε τον τρόπο να φτάσει στην δεύτερη του εκτός έδρας νίκη στη Euroleague.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τραυματισμός για Γκραντ στον Παναθηναϊκό: Ανησυχία για το διάστημα απουσίας
- «Αυτός αποφασίζει για ΟΑΚΑ-Ολυμπιακό - Ο ρόλος Αλαφούζου και Γιαννακόπουλου»
- Ραπτόπουλος: «Τρομακτικό να περνάς έξω από τη Λεωφόρο και να μην βλέπεις το γήπεδο του Παναθηναϊκού»
- Παναθηναϊκός: Το ταλέντο που βάζει... πλώρη για την πρώτη ομάδα!
- Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Ο ελεύθερος φορ που μπαίνει δυνατά στο κάδρο