Παναθηναϊκός μπάσκετ: Η ελπιδοφόρα επιστροφή του Χουάντσο

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Η ελπιδοφόρα επιστροφή του Χουάντσο

Ο Χουάντσο Ερνάνγκομεθ επέστρεψε κι επίσημα μετά τον τραυματισμό του στη δράση σε μια πολύ καλή εμφάνιση, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να φύγει νικητής από την έδρα της Βιλερμπάν επικρατώντας με 89-81 και παίρνοντας το δεύτερο διπλό τη φετινή σεζόν στην Euroleague.

Μάλιστα στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Χουάντσο Ερνάνγκομεθ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από έναν μήνα περίπου απουσίας λόγω του συντριπτικού κατάγματος στο δάχτυλο του χεριού του.

Η εμφάνιση του Ισπανού forward ήταν πολύ ελπιδοφόρα και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο έδειξε εξαιρετικά στοιχεία, λύνοντας σε μεγάλο βαθμό τα χέρια του Εργκίν Αταμάν.

Σαφώς και ο Χουάντσο θα χρειαστεί λίγο παραπάνω χρόνο προκειμένου να βρει 100% τα πατήματά του, ωστόσο στο χθεσινό παιχνίδι έβγαλε ενέργεια, έδωσε λύσεις, κυρίως στην άμυνα, και πρόσθεσε μέγεθος στην πεντάδα του Τριφυλλιού.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News