Παναθηναϊκός: Μην ξεχνάτε για τον Χουάντσο...

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οι δωδεκάδες των «αιωνίων»!

Αντίστροφα μετρά ο Χουάντσο για να πατήσει πάλι παρκέ. Ο Iσπανός είναι πολύ καλός παίκτης, άσχετα που πριν τραυματιστεί δεν βλεπόταν.

Το καλοκαίρι η απόκτησή του είχε ξεσηκώσει ντόρο. Φανταζόμαστε ότι αν ο Παναθηναϊκός δεν τον είχε πάρει αλλά αποφάσιζε την ενεργοποίηση Μαντζούκα, μαζί με την επιστροφή Παπαπέτρου θα υπήρχαν χιλιάδες σχόλια, άρθρα, μπηχτές σε εφημερίδες, τοποθετήσεις στα social media για το γεγονός ότι «πάει να την βγάλει φτηνά», «δεν ξοδεύει», «ψωνίζει από το πανέρι».

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια υπήρξαν πολλές φορές που σκεφτήκαμε πως ο Εξάστερος ασχολείται πολύ με όλα αυτά κι αποφασίζει για τα μεταγραφικά του ανάλογα: πιο πολύ κι από την δυνατότητα προσφοράς των παικτών, είναι λες και τον ενδιαφέρει περισσότερο να είναι χαρούμενοι οι οπαδοί.



Σχετικά με τον Χουάντσο: Όποιος παίκτης έρχεται από ελληνική ομάδα, ειδικά αν είναι ξένος, περνά του κόσμου τις δοκιμασίες, όποιος έρχεται από το εξωτερικό έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μην ακούσει πολλά παράπονα: είναι κανόνας.

Ο Ισπανός ήταν κακός όσο έπαιρνε χρόνο μα δεν ακουγόταν. Μακάρι το παιδί να αποδώσει τώρα που γυρνά στη δράση γιατί όντως είναι παικτάρα και θα είναι άδικο να μην δικαιώσει την επένδυση στο πρόσωπό του. Ο κόσμος εξακολουθεί να τον πιστεύει, ίσως γιατί το παρελθόν του συγκινεί ακόμα.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News