Παναθηναϊκός: «Λούνα παρκ, αερόστατο και... ποτό στο ΟΑΚΑ - Η συναυλία και το δώρο των 3.000 ευρώ!» (vid)

Παναθηναϊκός: «Λούνα παρκ, αερόστατο και... ποτό στο ΟΑΚΑ - Η συναυλία και το δώρο των 3.000 ευρώ!» (vid)

Μικρές ειδήσεις από το ΟΑΚΑ στον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης μετέφερε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή Magic Euroleague:

«Ο Παναθηναϊκός έχει ξεφύγει μακριά έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Επειδή είχα κάνει σκληρή κριτική για τα 5G, εντοπίσαμε σήμερα από το γήπεδο ένα αερόστατο.

Το σήμα ήταν «τζάμι». Δεν πρόλαβα να κάνω ρεπορτάζ κινητής τηλεφωνίας. Ήταν αερόστατο Cosmote, έχω την εντύπωση αυτό που αντιλήφθηκα , ήταν ότι με κάποιο τρόπο μοίραζε σήμα.

Δεν ξέρω τι έκαναν οι άνθρωποι, πέταγε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και είχα σήμα σαν να ήμουν στο σπίτι. Αποκαταστάθηκε ένα πρόβλημα, γιατί ήμασταν λες και είχαμε πάει στο Survivor σε άλλες περιπτώσεις. Τώρα όλοι ανέβαζαν στα social media, έστελναν βίντεο κτλπ.

Υπάρχουν σε αρκετά σημεία του γηπέδου κιόσκια. Σήμερα το εξέλιξαν και είχε και ποτό το γήπεδο. Δεν ήπια, όμως, είδα άλλους που έπιναν.

Πέραν αυτού, αυτό που στήθηκε έξω από το γήπεδο και θα το διαπιστώσουμε στο παιχνίδι Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, με εντυπωσίασε τη δουλειά έκαναν οι άνθρωποι. Και ο επικεφαλής, κ. Χρυσοχόος και όλοι όσοι εργάζονται.

Ο Παναθηναϊκός έχει τόσο μεγάλο προσωπικό, σε επίπεδο ανθρώπων, όχι της ΚΑΕ. Δεν μιλάω για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Αυστηρά για το γήπεδο. Την Τρίτη έγινε μια μεγάλη συναυλία στο γήπεδο, ο Μπράιαν Άντμς. Πότε στήθηκε, πότε ξεστήθηκε το γήπεδο. Υπάρχει μηχανισμός που αναλαμβάνει όλο αυτό το πρότζεκτ και δουλεύει έξω από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Αυτό έχει να κάνει με όλο τον οργανισμό που λειτουργεί για την εταιρία που έχει αναλάβει τη διαχείριση του Ολυμπιακού Σταδίου. Αυτή η εταιρία σε συνεργασία με την ΚΑΕ, έστησε ένα θεματικό πάρκο, ας το πούμε λούνα παρκ, αλλά ”χωριό” με σπιτάκια μικρά, τα οποία είναι ό,τι πρέπει για να πάρει κάποιος το παιδάκι του.

Είχε μέχρι και συγκρουόμενα, ψήθηκα, αλλά είχα αργήσει να πάω στο γήπεδο… Είχε τη ρόδα, το σφυρί που γυρίζει γύρω γύρω… Λούνα Παρκ στυλ… Αηδονάκια. Σπιτάκια που έδιναν μελομακάρονα, έδιναν ζεστή σοκολάτα. Αυτό μου δίνει την αίσθηση ότι ο Παναθηναϊκός ξέφυγε από τα στενά όρια της Ελλάδας.

Πρόσφατα, που πήγα στη Βαρκελώνη, δεν είχε τίποτε έξω από το γήπεδο. Μόνο μπορούσες να εκτελέσεις πέναλτι στον Τερ Στέγκεν, έδινες 6 ευρώ για τρία σουτ κι αν έβαζες γκολ, κάτι κέρδιζες. Έπρεπε να στείλεις τη μπάλα στο παραθυράκι για να μην την αποκρούσει. Μιλάμε για τη Μπαρτσελόνα που βρίσκει τρόπους να βγάλει χρήματα ακόμη κι αν κοιτάς και αναπνέεις.

Στο NBA βασίζεται ο Παναθηναϊκός. Εκεί είναι όλο το ζουμί. Προσπαθεί να φέρει διάφορες πατέντες. Η Kiss Camera, το κυνήγι του θησαυρού. Σήμερα μπαίνει ένα ζευγάρι και κάνει από δύο σουτ. Αν έβαζε το σουτ, κερδίζεις 3.000 ευρώ. Τη μπάλα την έστειλαν στα… περιστέρια. Τους είπε ο κονφερασιέ, πάρτε τα, είναι Χριστούγεννα! Με τη μπάλα να έχει πάει στα πουλιά!

Γίνονται διάφορα τέτοια ωραία μέσα στο γήπεδο. Η ατμόσφαιρα σε αποτρέπει από το να σκεφτείς να κάνεις οτιδήποτε επιλήψιμο. Μέσα στο μετρό, όσες φορές έχω μπει, έχω να πω ότι είναι από τα πιο καθαρά της Ευρώπης. Όλο το πλαίσιο που βλέπεις μέσα στο μετρό, τι να πεις, θα πετάξω πασατέμπους; Και είναι 20 χρόνια!

Τα πιο ωραία για τον Παναθηναϊκό έγιναν εκτός γηπέδου. Πριν από την έναρξη του αγώνα, ένα παιδάκι κλήθηκε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού να κάνει την παρουσίαση της πεντάδας. Πήρε το χαρτί του και το παιδάκι έγινε ο αντίστοιχος κονφερασιέ του γηπέδου. Είπε τους πέντε παίκτες, ήταν μια ωραία στιγμή στο γήπεδο.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News