Παναθηναϊκός: Εντυπωσιάζει ο Κέντρικ Ναν, αλλά...

Κρίμα που η παράσταση του Κέντρικ Ναν απέναντι στη Ρεάλ πήγε στράφι. Ο 28χρονος είναι σε ομάδα που κατά βάση παίζει ένα μπάσκετ, το οποίο τον ευνοεί.

«Παλάβωσε» ο Κέντρικ Ναν, 20 πόντους στο ημίχρονο κόντρα στη Ρεάλ! (vids)

Το pick’n’roll από την κορυφή με τους ψηλούς, το κάθετο παιχνίδι, η απομόνωση για καταστάσεις ένας εναντίον ενός και φυσικά το transition game, ταιριάζουν απόλυτα με τον τρόπο που έχει μάθει να αγωνίζεται.

Τώρα που βρήκε και τον καρπό του από την περιφέρεια, ποιος τον πιάνει. Το προφίλ του, άλλωστε, παραπέμπει σε έναν πολύ γρήγορο και εκρηκτικό σκόρερ, που πάντα ήθελε στις ομάδες του ο Αταμάν και τον οποίο συνηθίζει να περιβάλλει με μεγάλη εμπιστοσύνη και στο παιχνίδι του.

Μπορεί ο Ναν να μην έγινε ποτέ draft, ωστόσο δείχνει πόσο θέλει να γυρίσει στο ΝΒΑ. Δεν είναι καθόλου εύκολο να καθιερωθείς στην πεντάδα ενός απαιτητικού οργανισμού όπως οι Χιτ του Ερικ Σποέλτρα, παίζοντας κατά μέσο όρο σχεδόν 30 λεπτά.

Τις σεζόν όμως 2019-20 και 2020-21 ο αθλητής ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες του Μαϊάμι έχοντας 15,3 πόντους κατά μέσο όρο και 14,6 αντίστοιχα. Τον περιμένουμε ακόμα καλύτερο προσεχώς.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr