Παναθηναϊκός: Εκεί... έγκειται το πρόβλημα στον Εξάστερο!
Ο Παναθηναϊκός απέχει ακόμα από το να γίνει η ομάδα-αφεντικό που θα κάνει τους αντιπάλους της να τρέμουν με το που την αντικρύζουν.
Δέκα χρόνια μακριά από φάιναλ-φορ, κλαμπ έδρας 100% εδώ και πολλά έτη, τρεις σεζόν άθλιες στην Ευρωλίγκα, οπότε για να γυρίσει ο τροχός θέλει δουλειά πολύ.
Παρατηρούμε ότι μακριά από το ΟΑΚΑ η πίστη των παικτών στη νίκη δεν είναι ισχυρή.
Το σωματείο έχει πολλούς σταρ στο ρόστερ μα δεν είναι φτιαγμένος να παίζει στα “κόκκινα”, να δίνει δηλαδή παιχνίδια μεγάλης αγωνιστικής έντασης – ματς που μοιάζουν χωρίς αύριο, κυρίως γιατί οι παίκτες που μπορούν αυτό να το προσφέρουν (Αντετοκούνμπο, Παπαπέτρου, Καλαϊτζάκης) θεωρούνται αναπληρωματικοί.
Από τότε που κοουτσάρει το κλαμπ ο Έργκιν Αταμάν κάθε φορά στο παρκέ γίνεται μάχη: στη μάχη ο Εξάστερος είναι σκληρό καρύδι – το πρόβλημα το έχει όταν πρέπει να βρει λύσεις διαδικαστικά, χρησιμοποιώντας το μυαλό και τα επιθετικά του συστήματα πιο πολύ από την καρδιά του που κι από αυτή έχει έλλειψη όταν βγαίνει εκτός συνόρων.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Δυσαρέσκεια και πίκρα στον κόσμο - Δεκάδες σχόλια κατά πάντων (pics)
- Παπαθεοδώρου: «Ακατανόητα πράγματα από Μπενίτεθ - Απορώ και η διοίκηση τι κάνει»
- Κατσαρός: «Ο Μπενίτεθ μοιάζει σα να έχει πει αυτό στον Αλαφούζο...» (vid)
- Παναθηναϊκός: «Βόμβα» Μορέτο για Καλάμπρια και πιθανή επιστροφή στην Ιταλία
- Σάλος με πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού: «Ήταν μυστικός πράκτορας»