Στο ΟΑΚΑ προσκηνούν όλοι! - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Εφές - Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στο κατάμεστο ΟΑΚΑ (07/12, 21.15), με στόχο την επάνοδο στις νίκες.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στο κατάμεστο ΟΑΚΑ (07/12, 21.15), με στόχο την επάνοδο στις νίκες. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την πρωτοπόρο της Euroleague στο δεύτερο πιάτο της διαβολοβδομάδας, αναζητώντας τη νίκη για να αφήσει πίσω την κακή εμφάνιση και την ήττα από την Εφές.

Οι «πράσινοι» δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις της αναμέτρησης με την ελλιπή Εφές και δεν εκμεταλλεύτηκαν τις απουσίες των γηπεδούχων, αλλά και την εικόνα που είχαν χτίσει στα προηγούμενα παιχνίδια, χάνοντας τα ριμπάουντ (19 επιθετικά πήραν οι Τούρκοι), κάνοντας λάθη (16) και γνωρίζοντας μια οδυνηρή ήττα (71-68) για να πέσουν στο 6-6.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21.15 και θα μεταδοθεί από το Novasports Prime.

Αταμάν: «Παίζουμε κόντρα στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης»

Σκληράδα και έλεγχο των ριμπάουντ θα χρειαστεί ο Παναθηναϊκός AKTOR για να κοιτάξει στα μάτια τη Ρεάλ στην αναμέτρηση των δύο ομάδων την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, όπως είπε ο Εργκίν Αταμάν. Η αποστολή επέστρεψε από την Κωνσταντινούπολη νωρίς το μεσημέρι και η ομάδα πηγε κατευθείαν για βίντεο και -κανονική- προπόνηση στο ΟΑΚΑ. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Παίζουμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Euroleague μέχρι τώρα στην έδρα μας. Πρέπει να αγωνιστούμε με σκληράδα στην άμυνα, ειδικά απέναντι στους Καμπάτσο και Μούσα. Ένα ακόμη πολύ σημαντικό κομμάτι είναι ο έλεγχος των ριμπάουντ όπου πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News