Παναθηναϊκός: Το τρελό σενάριο με Μίσιτς - Η «εκτόξευση» του Χεζόνια!

Παναθηναϊκός: Το τρελό σενάριο με Μίσιτς - Η «εκτόξευση» του Χεζόνια!

Μίσιτς και Χεζόνια δεν είναι κρυφό πως απασχολούν τον Παναθηναϊκό.

Ο Βασίλιε Μίσιτς δεν πρόκειται να κάτσει άπραγος στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, όσο δεν μένει ικανοποιημένος από τη συμμετοχή του στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, τόσο μεγαλώνουν και οι πιθανότητες επιστροφής του στην Ευρώπη.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει κάνει ήδη το άνοιγμα και… περιμένει με τον γκαρντ που γνωρίζουν από πρώτο χέρι στον Πειραιά. Εξάλλου, τον Μίσιτς τον κουμάνταρε στην Εφές ο Εργκίν Αταμάν με τη σχέση των δύο να κρίνεται άριστη.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού έκανε λόγο για 1+1 μεταγραφή των 3 εκατ. ευρώ από το 2024 και μετά, δίχως να εννοεί υποχρεωτικά από το καλοκαίρι του 2024. Δεδομένου ότι οι Βιλντόζα και Γκάι έχουν διακοσμητικό ρόλο στην ομάδα, ουδείς μπορεί να αποκλείσει κάποια «βόμβα» μεγατόνων τον επόμενο μήνα.

Κεφάλαιο Χεζόνια. Πονεμένο κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό, κυρίως για τον τρ όπο που έφυγε ο Κροάτης από την ομάδα επί εποχής εσόδων-εξόδων. Ο Κροάτης ανήκει σε μια ομάδα με σκορ 11-1 στην Ευρωλίγκα κι αν συνεχίσει τις υψηλές «πτήσεις», μόνο εύκολη δεν θα μπορεί να θεωρηθεί η μεταγραφή του στο ΟΑΚΑ.

Κι αν το κάνει εύκολο τελικά ο Σούπερ Μάριο για τους «πράσινους» εν τέλει, σίγουρα θα ζητήσει και τα ανάλογα για να φύγει από την Πρωταθλήτρια Ευρώπης (που είναι και το φαβορί για το back to back στην Ευρωλίγκα).

Ο Χεζόνια διακρίθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και σίγουρα η χρηματιστηριακή του αξία – που λέμε και πιο συχνά στο ποδόσφαιρο – θα ξεπεράσει τα 2 εκατ. ευρώ ετησίως. Με εμφανίσεις, όπως η τελευταία στο ΣΕΦ, σίγουρα η Ρεάλ δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και θα εξαντλήσει τις οικονομικές δυνατότητές της για να τον κρατήσει.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News