Γιαννακόπουλος σε Αγγελόπουλους: «Θα φέρω δύο παίκτες των 3 εκατ. ευρώ - Τους ξέρετε στον Πειραιά!» (vid)

Γιαννακόπουλος σε Αγγελόπουλους: «Θα φέρω δύο παίκτες των 3 εκατ. ευρώ - Τους ξέρετε στον Πειραιά!» (vid)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε δημοσίως για τη… σπόντα του Ολυμπιακού με τον «καφέ» και προχώρησε σε αποκαλύψεις μεγατόνων.

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ πείραξε… τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο σχετικά με τον καφέ που έρχεται μετά από το γλυκό και ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ δεν άργησε να απαντήσει προς τους προέδρους των Πειραιωτών.

Αρχικά ανέβασε ένα βίντεο με τον ΝΙΝΟ γράφοντας την ατάκα «μέχρι το μεδούλι» και στη συνέχεια πήρε ο ίδιος τον λόγο στο Instagram:

«Πάρα πολύ ωραία η ανακοίνωση για τον Πετρούσεφ. Σας βγάζω το καπέλο. Πάρα πολύ ωραία πλάκα, μακάρι να έχετε αλλάξει διάθεση.

Αφού έχετε όρεξη για αστειάκια, για καζούρα, εγώ θα πω το εξής. Μαζί με τον προπονητή μας τον κύριο Αμάν – Αμάν, έχουμε κάνει τις αλλαγές από τώρα για δύο αλλαγές στο ρόστερ. Δύο παίκτες των 3 εκατ. ευρώ ο καθένας.

Τους ξέρετε καλά και τους δύο στον Πειραιά. Το ρόστερ μας του χρόνου θα είναι καλύτερο και από του 2009. Καλή απόλαυση στο καφεδάκι σας!»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News