Καρπετόπουλος: «Κλειδί του Παναθηναϊκού η άμυνα - Να μην πάθει πάλι μπλακ άουτ»

Σπάθας: «Δεν παρεμποδίζει ξεκάθαρα τον Σάρλια ο Ελ Αραμπί - Κανονικό το γκολ του Ολυμπιακού!» (vid)

Ο δημοσιογράφος Αντώνης Καρπετόπουλος μέσω της εφημερίδας «Sportday» αναφέρθηκε στην απογευματινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στην Πόλη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Αντώνης Καρπετόπουλος αναφέρθηκε μέσω της εφημερίδας «Sportday» στο ματς του Παναθηναϊκού στην Πόλη κόντρα στην Αναντολού Εφές, το οποίο θα λάβει χώρα σήμερα το απόγευμα (19:30).

Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος θεωρεί πως η αποστολή του Εξάστερου είναι θεωρητικά εύκολη αρκεί να μην πάθει πάλι η ομάδα τα γνωστά της μπλακ άουτ, τα οποία της στερούν να πάρει όσα έχει χτίσει με κόπο στο προηγούμενο ματς.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην εφημερίδα: 

Παρά την ήττα στο Μονακό, αποτέλεσμα της αδυναμίας της ομάδας του Μπαρτζώκα να διαχειριστεί σωτά τα τελευταία δύο λεπτά για μία ακόμα φορά, ο Ολυμπιακός είναι καλά. Δεν θα έχει πάλι τον Γκος και δεν θα κάνει το ντεμπούτο στο αποψινό παιχνίδι ο Πετρούσεφ, αλλά η φόρμα των παρόντων μοιάζει καλή: σιγά-σιγά βοηθούν οι νεοφερμένοι, ξεπερνά το πρόβλημα ο Μιλουτίνοφ και μπαίνει κι ο ΜακΚίσικ. Όμως αυτή τη φορά το πρόβλημα του Ολυμπιακού δεν είναι οι απουσίες του, αλλά η αντίπαλός του: η Ρεάλ. Η “βασίλισσα”, που έχει ξεκινήσει τη σεζόν εντυπωσιακά με μοναδική προσθήκη έναν παίκτη ικανό να κάνει όλους τους υπόλοιπους να παίζουν καλύτερα, τον Καμπάτσο, έρχεται από μία ήττα απ’ τη Φενέρ, που ήταν η πρώτη της στην Ευρωλίγκα. Έχασε στην Πόλη, ενώ προηγείτο διαρκώς κι έμοιαζε να το ελέγχει. Η πιθανότητα να χάσει και δεύτερο συνεχόμενο μου μοιάζει πραγμτικά μικρή. Ο Ολυμπιακός για να την κερδίσει, πρέπει να κάνει το καλύτερο παιχνίδι φέτος-ίσως κάτι παραπάνω…

Του Παναθηναϊκού η αποστολή είναι μάλλον πιο εύκολη, αν και καθόλου απλή. Η Εφές απ’ την αρχή της σεζόν έχει προβλήματα, τα οποία δυσκολεύεται να ξεπεράσει: το τελευταίο είναι η απουσία του Κλάιμπερν. Ο Αταμάν τη γνωρίζει πάρα πολύ καλά και πιστεύω πως δεν θα έχει σοβαρά προβλήματα να την μπλοκάρει. Θα είναι “κλειδί” η άμυνα: όπως έχει φανεί από την αρχή της σεζόν αν ο αντίπαλος της Εφές καταφέρει να βγάλει απ’ το παιχνίδι για ένα δεκάλεπτο τον Λάρκιν, επιθετικά χάνεται. Το θέμα είναι να μην πάθει πάλι κάνα μπλακ άουτ ο Παναθηναϊκός, όπως στο Βελιγράδι.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News