Παναθηναϊκός: Σειρά τους στη... ζόρικη διαβολοβδομάδα!
Οι βασικοί ξεκουράστηκαν με την Καρδίτσα ώστε να είναι φρέσκοι για το ματς στην Πόλη.
Στον Αταμάν άρεσε ο συνδυασμός πνευματικής προσέγγισης και αγωνιστικού performance που παρουσίασαν οι πράσινοι το Σάββατο αλλά τα παιχνίδια στην Ευρώπη απαιτούν άλλα πράγματα, σε αυτή την πορεία δεν υπάρχει πραγματικό περιθώριο για κανέναν ενθουσιασμό (αλλά ούτε κι απογοήτευσης).
Το αναφέρουμε επειδή υπήρξε απογοήτευση για τον τρόπο που το κλαμπ έχασε τη νίκη στο Βελιγράδι.
Σε περίπτωση ελάχιστης πνευματικής απόκλισης από τον στόχο της απόλυτης συγκέντρωσης μπορεί να εκτεθείς άσχημα, το είδαμε με την Παρτιζάν όπου αν και ήσουν σούπερ για 37 λεπτά, ένα μπλακ άουτ έφτανε και περίσσευε για να πας στον…κουβά.
Απαιτείται δημιουργικός θυμός ενόψει Κωνσταντινούπολης, όπου η Εφές μπορεί να προσγειώσει εύκολα τον Παναθηναϊκό εάν αυτός δεν είναι ήδη προσγειωμένος πηγαίνοντας εκεί.
Ίσως ο κόουτς εμφανίσει κι άλλους άσους από το μανίκι του, με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να δείχνει προ ωρών ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.
Δημήτρης Στρατής
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ μετέφερε σοκαρισμένος την είδηση της τραγωδίας στη Ρουμανία (vid)
- Τσάρλι: «Ενοχλημένος με τις διαρροές ο Αλαφούζος, έκοψε... παίκτες!» (vid)
- «Και ο Παναθηναϊκός για τον Φίλιπ Εντινγκά»
- Παναθηναϊκός: Στη λίστα του ο Μάρκο Ρίχτερ
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η χρηματιστηριακή αξία του Κονσταντίν Βιβτσαρένκο