Παναθηναϊκός - Καρδίτσα 77-53: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού κόντρα στην Καρδίτσα.

Παναθηναϊκός - Καρδίτσα 77-53: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Το παιχνίδι ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα για τον Παναθηναϊκό, καθώς ολόκληρος ο οργανισμός έχει επικεντρωθεί στα παιχνίδια με την Εφές στο Σινάν Ερντέμ και τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ. Μετά τις φωνές του Αταμάν στο παιχνίδι με τη Ρόδο, οι «ρεζέρβες» αντέδρασαν στο παιχνίδι με την Καρδίτσα.

Επιτέλους… επέστρεψε ο κόσμος στην «πράσινη» έδρα δίνοντας έναν ευχάριστο τόνο στην αναμέτρηση, καθώς αρκετές οικογένειες με παιδιά έδωσαν το παρόν στις κερκίδες.

Λούκα Βιλντόζα (8,5/10): Ήταν ευκαιρία για τον Βιλντόζα να «γράψει» αρκετά λεπτά στην απογευματινή αναμέτρηση. Προσέφερε 15 πόντους, βοήθησε στη δημιουργία (8 ασίστ). Στην τελευταία περίοδο χαλάρωσε και ολοκλήρωσε το ματς με 4 λάθη.

Τζέριαν Γκραντ (7/10): Δεν πήρε πάνω από 6,5 λεπτά συμμετοχής. Ξεκουράστηκε από τον Αταμάν, πέτυχε δύο καλάθια και μοίρασε δυο ασίστ.

Κώστας Αντετοκούνμπο (9,5/10): Εκπληκτικός ο Έλληνας σέντερ. Σκόραρε 20 πόντους, μοίρασε 3 τάπες και μάζεψε 8 ριμπάουντ σε 22 λεπτά συμμετοχής.

Μάριους Γκριγκόνις (6/10): Όπως και με τον Γκραντ, ο Λιθουανός «προστατεύτηκε» από τον προπονητή.

Λευτέρης Μαντζούκας (7/10): Περιορίστηκε στα αμυντικά του καθήκοντα και δεν πήρε αρκετές προσπάθειες στην επίθεση.

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (7,5/10): Σε 31,5 λεπτά ο σμολ φόργουορντ του Παναθηναϊκού αξιοποίησε την ευκαιρία από τον Αταμάν με 10 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Κάιλ Γκάι (4/10): Ο Αμερικανός είχε καιρό να χρησιμοποιηθεί σε αγώνα του Παναθηναϊκού και δεν φάνηκε να του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός.

Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι (6/10): Ο Πολωνός σέντερ σημείωσε 5 πόντους και 5 ριμπάουντ, σίγουρα μπορεί να αποδώσει καλύτερα.

Κώστας Σλούκας (6/10): Πήρε 18 λεπτά συμμετοχής, δεν του μπήκαν τα σουτ, μοίρασε 4 ασίστ.

Κέντρικ Ναν (6,5/10): Ο Αμερικανός είναι σε καλό φεγγάρι, προσέφερε και τη φάση του αγώνα με μια εντυπωσιακή τάπα.

Αλέξανδρος Σαμοντούροβ (6/10): Θετική εμφάνιση από το νεαρό που κατέγραψε μια γεμάτη συμμετοχή στην Basket League με 18 λεπτά στο παρκέ (όσα και ο Σλούκας).

Ντίνος Μήτογλου (-): Δεν αγωνίστηκε καθόλου.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr