Παρέμεινε αήττητος με τα... δεύτερα ο Παναθηναϊκός AKTOR (vids)

Παρέμεινε αήττητος με τα... δεύτερα ο Παναθηναϊκός AKTOR (vids)

Με αρκετές αλλαγές ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα και πέρασε ένα άνετο απόγευμα στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Καρδίτσα ΙΑΠΩΝΙΚΗ. Εκπληκτικοί οι Αντετοκούνμπο-Βιλντόζα, ακολουθούν Εφές – Ρεάλ για τον «Εξάστερο»!

Με διάθεση για εκτεταμένο ροτέισον και αποτελεσματικό Γκραντ ο Παναθηναϊκός – για πρώτη φορά με κόσμο στο ΟΑΚΑ – πήρε μια διαφορά πέντε πόντων απέναντι στην Καρδίτσα (7-2). Ο Κάιλ Γκάι πήρε συμμετοχή με τη φανέλα του Παναθηναϊκού μετά από δυο αγωνιστικές. Με Βιλντόζα και Γκραντ το Τριφύλλι ξέφυγε το σκορ με το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται στο 29-14.

Ο Σαμοντούροβ πήρε και εκείνος αγωνιστικά λεπτά στο πρώτο ημίχρονο του Τριφυλλιού και η απόδοσή του ήταν άκρως θετική. Από καλάθι του Μπαλτσερόφσκι οι «πράσινοι» έφτασαν στο double score 40-20 για το τάιμ άουτ του Παπανικολόπουλου. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στη συνέχεια δίχως να υπάρξει κάποια σημαντική αλλαγή στο σκορ πριν το ημίχρονο (47-28).

Τρίποντο από τον Βιλντόζα στο πρώτο κομμάτι του β’ μέρους επανάφερε και πάλι την απόσταση στο +20 για τον Παναθηναϊκό (54-34). Ο Κέντρικ Ναν προσέφερε ξεχωριστό θέαμα στη φάση του αγώνα, όταν σηκώθηκε στον αέρα και έριξε μια αριστοκρατική τάπα. Με το μυαλό ήδη στη διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκα το Τριφύλλι τελείωσε το γ’ δεκάλεπτο στο 64-41.

Κακό μπάσκετ παίχτηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο στην αναμέτρηση. Με επιμέρους σκορ 4-11 στα 7,5 λεπτά της δ’ περιόδου η Καρδίτσα βελτίωσε το σκορ (68-52). Ο Καλαϊτζάκης έβαλε τέλος στην άκαρπη περίοδο του Τριφυλλιού με follow. Ο… MVP Αντετοκούνμπο ανέβηκε στους 20 πόντους, ο Βιλντόζα τελείωσε το παιχνίδι με τάπα και έμμεσο τρίποντο (75-53).

Τα δεκάλεπτα: 29-14, 47-28, 64-41,

Παναθηναϊκός AKTOR (Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Βιλντόζα, Γκάι, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκας, Σαμοντούροβ, Γκραντ, Ναν, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Μήτογλου, Μαντζούκας.

Καρδίτσα (Παπανικολόπουλος): Γουάιτ, ΜακΚάλουμ, Μπιουκάναν, Κλάσεν, Σμιθ, Μαλέλης, Δίπλαρος, Χρηστίδης, Τσούκας, Αβδάλας, Σάιμπερτ, Καμπερίδης.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News