«Φέρνει τον Μπογκντάνοβιτς στον Παναθηναϊκό ο Γιαννακόπουλος!» (vid)

«Φέρνει τον Μπογκντάνοβιτς στον Παναθηναϊκό ο Γιαννακόπουλος!» (vid)

Ο Μάκης Ραγκάτσης στην εκπομπή τους στους Betarades αποκάλυψε μια δικιά του πληροφορία για τον έναν εκ των δύο παικτών που θέλει να φέρει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον Παναθηναϊκό αξίας 3 εκατ. ευρώ.

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός (στη Θεσσαλονίκη) στην εκπομπή του «Με Ραγκάτση κι ότι κάτσει» πόνταρε… στη μεταγραφή του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς στον Παναθηναϊκό!

Τον περασμένο Αύγουστο ο Μπογκντάνοβιτς είχε σχολιάσει και τη μεταγραφή του Σλούκα στον Παναθηναϊκό λέγοντας πως «έκανε την καλύτερη επιλογή!».

Φυσικά και ποιος δεν θα ήθελε τον Μπογκντάνοβιτς στο ΟΑΚΑ με τη δυσάρεστη εμπειρία των πρασίνων με τη Φενέρ στα πλέι οφ προ εξαετίας να είναι ακόμη… νωπή.

«Έχω μια πληροφορία που μου ήρθε από Αμερική για τον έναν εκ των δύο. Σημείωσε την εκπομπή σήμερα. Είναι Τρίτη 28 Νοεμβρίου του 2023.

Αν ο Γιαννακόπουλος ανακοινώσει τον Μπογκντάνοβιτς το καλοκαίρι του 24, θα γυρίσουμε πίσω 7-8 μήνες μαζί να θυμηθούμε το ακροατήριο τη σημερινή εκπομπή.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News