Μπογκντάνοβιτς για Σλούκα: «Νομίζω πως πήρε την καλύτερη απόφαση...»

Μπογκντάνοβιτς για Σλούκα: «Νομίζω πως πήρε την καλύτερη απόφαση...»

Ο αρχηγός της Εθνικής Σερβίας, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς μίλησε για την απόφαση του Κώστα Σλούκα να πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό και όχι μόνο.

Αναλυτικά όσα είπε στο Eurohoops:

“Eίναι πάντα όμορφο να έρχομαι στην Ελλάδα. Είστε σπουδαίοι οικοδεσπότες. Στο Ακρόπολις αγωνίζονται πάντα καλές ομάδες και γίνονται ενδιαφέροντα και διασκεδαστικά παιχνίδια. Είμαι χαρούμενος με την πρόοδο που υπάρχει”

Για τους Κέμπα Ουόκερ και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ που μεταξύ άλλων σημαντικών παικτών, άφησαν το ΝΒΑ για την Ευρωλίγκα, είπε:

“Η Ευρωλίγκα είναι μία δύσκολη διοργάνωση. Χαίρομαι για τους παίκτες που την αγκαλιάζουν και κάνουν το βήμα αυτό, ως μία πρόκληση στην καριέρα τους. Θα είναι διασκεδαστικό να δούμε πως θα τα πάνε στην Ευρωλίγκα”.

Όσο για τον Κώστα Σλούκα και τη μετακίνηση από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό, ο αρχηγός της Εθνικής Σερβίας σχολίασε:

“Είναι δύσκολο να μιλήσεις για κάτι τέτοιο. Στο τέλος της ημέρας, είμαστε (επαγγελματίες) παίκτες και νομίζω πως πήρε την καλύτερη απόφαση για τον εαυτό του”

Δείτε παρακάτω:

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News