Με μπλούζα «13/2» ο Γιαννακόπουλος: «Σου ορκίζομαι η επιλογή είναι τυχαία!»
Συνεχίζει να «χτυπάει» ασταμάτητα στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Μετά το στόρι με τον ΝΙΝΟ και την αποκάλυψη – μεγατόνων περί απόκτησης δύο παικτών το καλοκαίρι του 2024 συνολικής αξίας 6 εκατ. ευρώ ετησίως… ο DPG εμφανίστηκε στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης με μια λατρεμένη μπλούζα.
Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ φόρεσε τη μπλούζα με την ημερομηνία 13 Φεβρουαρίου, μια ημερομηνία ιστορική για το ελληνικό μπάσκετ που σηματοδότησε τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού στην Α2.
Ως γνωστόν, εκείνη την ιστορική μέρα ο Ολυμπιακός αποφάσισε να φύγει στο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδος με το σκορ στο 40-25.
«Σου ορκίζομαι η μπλούζα είναι τυχαία, δεν είχα άλλη μπλούζα!», ανέφερε σε στενό του φίλο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (φωτό).
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Με αυτό το ποσό θα συζητούσε την πώληση του Σφιντέρσκι
- Η ομιλία και οι ατάκες Αταμάν στα αποδυτήρια μετά το Παναθηναϊκός-Χάποελ (vid)
- Παναθηναϊκός: Τόσο κόσμο είχε το ΟΑΚΑ με Χάποελ, η επίσημη προσέλευση
- Παναθηναϊκός: Τι αλλάζει και τι όχι για Ταμπόρδα μετά την Καβάλα
- Ιωαννίδης: Αποθέωση στην Πορτογαλία – Η «A Bola» τον ανέδειξε MVP με… τραγούδι