Μπόγρης για Γιαννακόπουλο: «Με εξέπληξε το στόρι - Σέβομαι τον Χουάντσο!» (vid)

Μπόγρης για Γιαννακόπουλο: «Με εξέπληξε το στόρι - Σέβομαι τον Χουάντσο!» (vid)

Ξεκαθάρισε τη θέση του ο Γιώργος Μπόγρης για τον Χουάντσο και τα… ξενύχτια!

Ο Γιώργος Μπόγρης απάντησε… για το στόρι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τα… ξενύχτια και τον Χουάντσο στη μπασκετική του εκπομπή στους Betarades.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Με αυτό το στόρι που έχετε φαγωθεί όλοι σας, και εγώ εξεπλάγην. Για τον Χουάντσο λέω πάντα τα καλύτερα και τι υπερ-παίκτης είναι και θεωρώ ότι τον αδικεί ο τρόπος που αγωνιζόταν η ομάδα μέχρι πρόσφατα γενικότερα.

Το χιούμορ που έκανα ήταν ξεκάθαρα ότι… τον ταύτισα με εμένα όταν ήμουν στην Ισπανία και γύριζα Ελλάδα, ότι προφανώς για να μην είχε ενέργεια μπορεί να είχε βγει, όπως έκανα εγώ. Ήταν ένα χιούμορ που καταλαβαίνει κανείς ότι δεν έχω ιδέα τι έκανε. 

Θεωρώ ότι παρεξηγήθηκα χωρίς λόγο. Αυτό επικοινωνήθηκε και το στόρι του Γιαννακόπουλου κατέβηκε. Έχω σεβασμό και για τον πρόεδρο και για την ομάδα. Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν. 

Στον Ρέμο δεν έχω πάει ποτέ στη ζωή μου γιατί δεν μπορώ να τον ακούω. Αν είναι να κάνουμε κάτι, να το κάνουμε σωστά. Να πάμε σε κάτι λαϊκό-λαϊκό. Αυτά είναι γούστα! Αν αποφασίσω να πάω στο ελληνικό ρεπερτόριο, δεν θα αποφασίσω να πάω σε κάτι πολύ πιο βαρύ.

Όταν ήμουν μικρός, ήταν η Άννα Βίσση. Άμα είχα μια επιλογή να πάω σαν καλτ τύπος θα πήγαινα σε κάτι πιο γραφικό, θα πήγαινα στον Γιώργο Μαρίνη. Ή στον Βασίλη Καρρά, περαστικά στον άνθρωπο.

Άμα ήθελα να διαλέξω ένα mainstream ελληνικό μπουζούκι, θα πήγαινα στον Γιώργο Μαζωνάκη.

Δεν ξέρω ποιος είναι ο ”Σ” που γράφει στο στόρι ο Γιαννακόπουλος (σ.σ γέλιο). Νομίζω ότι αναφέρεται στο ”πετάχτε τις φανέλες” στην περίοδο που είχαμε αποκλειστεί από το Μαρούσι, από την Παρτιζάν.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News