Παναθηναϊκός: Η… πραγματικότητα με Κέντρικ Ναν

Παναθηναϊκός: Η… πραγματικότητα με Κέντρικ Ναν

Ο Κέντρικ Ναν μαθαίνει. Μετά το 0/5 τρίποντα στο Βερολίνο ο Αμερικανός είχε άλλα 0/5 σουτ στο Αλεξάνδρειο.

Ακόμα προσπαθεί να συνέλθει από την αλλαγή ηπείρου, κανονισμών, να μάθει τα ονόματα των συμπαικτών του, να συνηθίσει την Ευρώπη, την Αθήνα. Όταν προσαρμοστεί, ο κόουτς περιμένει να αποτελεί μία διαρκή απειλή στο Pick and Roll.

Η ικανότητά του στο σουτ μετά από ντρίμπλα είναι κάτι που πρέπει να σεβαστεί ο αντίπαλος, που – πολύ απλά – δεν γίνεται να του δώσει το σουτ παίζοντας Under ή Flat.

Παράλληλα ο Αμερικανός έχει την δυνατότητα χάρη στο εκρηκτικό του πρώτο βήμα να τιμωρήσει την άμυνα με αλλαγές με μία σειρά από κινήσεις (Step back, σταυρωτή ντρίμπλα ή διείσδυση αν ο αντίπαλός του πλησιάσει υπερβολικά κοντά).

Κοινώς, μπορεί να δημιουργήσει τίποτα από το πουθενά, να πάρει σουτ με καλές προϋποθέσεις όταν μία επίθεση έχει κολλήσει. Απλά θα χρειαστεί χρόνος να νιώσει καλά, να μάθει τα plays της ομάδας, να αισθανθεί ενεργό στέλεχος του Παναθηναϊκού…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News