Απογοήτευση στην ομάδα με την ατυχία - «Έσπασε» ο Χουάντσο

Η ατυχία χτύπησε το «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα δύο μηνών!

Παναθηναϊκός: Η μη αξιοποίηση του Ερνάνγκομεθ!

Ο Ισπανός διεθνής φόργουορντ υπέστη συντριπτικό κάταγμα στο μικρό δάκτυλο του αριστερού του χεριού κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης και σήμερα (8/11) θα χειρουργηθεί στο ΥΓΕΙΑ.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της προπόνησης του «τριφυλλιού», η μπάλα χτύπησε στο δάχτυλο του Ερνανγκόμεθ προκαλώντας συντριπτικό κάταγμα, όπως διαπιστώθηκε και από την μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε άμεσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η όλη η ομάδα απογοητεύτηκε με τη νέα ατυχία που της… χτύπησε φέτος την πόρτα, ενώ ο Ισπανός «έσπασε» όταν πήρε τα αποτελέσματα των εξετάσεων!

Ο τραυματισμός του Ισπανού δημιουργεί «πονοκέφαλο» στον τεχνικό Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, καθώς με δεδομένη και την απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου προκύπτει τεράστιο κενό στη θέση «3», όπου ο Ερνανγκόμεθ είχε υποχρεωθεί να αγωνίζεται, λόγω του τραυματισμού του Έλληνα φόργουορντ.

Το διάστημα της απουσίας του Ισπανού από τα παρκέ, ο Παναθηναϊκός χάνει τους 4,5 πόντους και τα 5 ριμπάουντ που είχε μέσο όρο στη Euroleague, καθώς και τους 10,5 πόντους και τα 7 ριμπάουντ που είχε στην Α1 Ανδρών/Basket League.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr