Παναθηναϊκός: Σε εφαρμογή το σχέδιο... «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ»

Παναθηναϊκός: Σε εφαρμογή το σχέδιο... «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ»

«Αρρωσταίνουν» ορισμένοι που βλέπουν τον Παναθηναϊκό στις κορυφές των βαθμολογιών.

Η αγωνιστική σεζόν 2023-2024 έχει ξεκινήσει ιδανικά για τον Παναθηναϊκό, αφού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ βρίσκεται ήδη στις πρώτες θέσεις των πινάκων των πρωταθλημάτων, ενώ στο βόλεϊ ανδρών και στο μπάσκετ γυναικών το Τριφύλλι ξεκίνησε με νίκες στα ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Μετά από ένα «μαύρο» διάστημα στην ιστορία του συλλόγου ο Παναθηναϊκός δείχνει πανέτοιμος να πρωταγωνιστήσει σε όλα τα σπορ και φυσικά να επιβεβαιώσει το DNA του που τον θέλει «παντοτινό πρωταθλητή σε όλα τα σπορ»!

Στο ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός διαθέτει την καλύτερη ομάδα την τελευταία διετία, στο μπάσκετ οι «πράσινοι» έχουν ρίξει ένα καράβι… λεφτά για να επιστρέψουν στους τίτλους και τις ευρωπαϊκές διακρίσεις, στον Ερασιτέχνη τα τμήματα βρίσκονται συνεχώς σε ανοδική πορεία.

Μόνο στο βόλεϊ γυναικών ο Παναθηναϊκός δεν πήρε το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ, ωστόσο, ουδείς δεν μπορεί να αποκλείσει πως τα φίνα κορίτσια θα κάνουν την… ανατροπή στη συνέχεια.

Με αυτά και με αυτά… και ενώ είναι στο… δρόμο το υπερσύγχρονο γήπεδο του ποδοσφαίρου και το ανακαινισμένο ΟΑΚΑ (του οποίου τα έργα ακόμη βρίσκονται στο 5%), οι φίλοι του Παναθηναϊκού τρίβουν τα χέρια τους και διψούν για να δουν την αγαπημένη τους ομάδας να σηκώνει τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News