Παναθηναϊκός-Απόλλων Πάτρας καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 6/11

Παναθηναϊκός: Το «εργαλείο» του Αταμάν - Ο άνθρωπος για κάθε δουλειά

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας για την 5η αγωνιστική της Basket League (6/11, 20:15)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας για την 5η αγωνιστική της Basket League (6/11, 20:15). Ο «εξάστερος» έπειτα από την μεγάλη εμφάνιση και νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έχει αγκαλιάσει από πολύ νωρίς το πλεονέκτημα έδρας. Το σύνολο του Εργκίν Αταμάν έρχεται από το κοπιαστικό ματς στην Βαρκελώνη και δεν αποκλείεται να υπάρξει ροτέισον.

Σε επίπεδο αγωνιστικών νέων, δεν έπαιξαν στο τελευταίο ματς και θεωρούνται εξαιρετικά αμφίβολοι οι Λούκα Βιλντόζα και Κώστας Σλούκας. Δεν αποκλείεται αμφότεροι να προφυλαχθούν ενόψει της δύσκολης ευρωπαϊκής συνέχειας.

Παναθηναϊκός-Απόλλωνας Πάτρας με το τζάμπολ προγραμματισμένο στις 20:15 και τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Παναθηναϊκός-Απόλλων Πάτρας καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 6/11

Ο Παναθηναϊκός θα πετά στο εξής την αεροπορική εταιρία Corendon Airlines, για τις πτήσεις τσάρτερ. Η αρχή έγινε σήμερα από το ταξίδι στη Βαρκελώνη εν όψει της αναμέτρησης με την FC Barcelona και θα έχει συνέχεια σε πολλούς ακόμη προορισμούς ανά την Ευρώπη. Διαβάστε την ανακοίνωση.

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με την αεροπορική εταιρία Corendon Airlines, για τις πτήσεις τσάρτερ της ομάδας μας. Η «Αεροπορική Εταιρεία της πρωτοπορίας», Corendon Airlines, συνδέοντας την Ευρώπη με την Τουρκία και τους προτιμώμενους προορισμούς διακοπών, συνεχίζει να κάνει την παρουσία της ηχηρή μέσω της υποστήριξής της στον αθλητισμό και τους αθλητές.

Η Corendon Airlines, η οποία προσφέρει απευθείας πτήσεις από την Ευρώπη προς τα ελληνικά νησιά, ενισχύει περαιτέρω την υποστήριξή της στον αθλητισμό μέσω της συνεργασίας της με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μία από τις κορυφαίες ομάδες μπάσκετ της Ευρώπης με μακρά ιστορία στην κατάκτηση τροπαίων.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία έχει… μεταφέρει εκατοντάδες αθλητές σε μετάλλια και τίτλους, «πέταξε» με την Corendon Airlines για τον αγώνα ενάντια στην FC Barcelona, (3/11, 21:30). Αυτή η ιστορική συνεργασία, ξεκινώντας με το εκτός έδρας παιχνίδι της Βαρκελώνης, θα συνεχιστεί σε διάφορους προορισμούς σε όλη την Ευρώπη καθ’ όλη τη διάρκεια της μπασκετικής σεζόν 2023-2024».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News