Πρόγευμα ΠΑΟΚ, «κυρίως» ο γαύρος - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Σλούκας: «Ολυμπιακοί εκφράζονται άσχημα, αλλά δεν γνωρίζουν τι έχει συμβεί στο παρασκήνιο!»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό του Σούπερ Καπ (29/09, 20:30).

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Σούπερ Καπ

Η… επίσημη πρώτη για τον ανανεωμένο Παναθηναϊκό γίνεται απόψε στο κλειστό της Ρόδου, στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στον ΠΑΟΚ (29/09, 20:30). Το σύνολο του Εργκίν Αταμάν ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία την προετοιμασία για τη νέα σεζόν, κατακτώντας το 5ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος». Εκεί ο «εξάστερος» επικράτησε αρχικά της Μπάγερν Μονάχου (80-73) και εν συνεχεία της Αναντολού Εφές (70-69).

Κορυφαίος του τελικού και πρώτος σκόρερ ήταν ο εντυπωσιακός Ματίας Λεσόρ, που έβαλε 21 πόντους και μάζεψε 9 ριμπάουντ, σηκώνοντας ουκ ολίγες φορές το ΟΑΚΑ στο «πόδι». Ακόμα μία θετική εμφάνιση του βελτιωμένου Κάιλ Γκάι, που έβαλε 13 πόντους με 3/8 τρίποντα.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20.30 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Αταμάν: «Πολύ υψηλοί οι στόχοι μας»

Ο Τούρκος τεχνικός υπογράμμισε τους υψηλούς στόχους των «πράσινων», μίλησε για τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει στην προετοιμασία της ομάδας του, αναφέρθηκε στον Κώστα Σλούκα, αλλά και στο ΟΑΚΑ, το οποίο περιμένει συνεχώς «καυτό»! Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε.

Τους στόχους της ομάδας: «Έχουμε μεγάλους στόχους και προσδοκίες για την φετινή σεζόν. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στο κοινό μας καθώς τα τελευταία χρόνια δεν έχει μεγάλες επιτυχίες. Αυτή την χρονιά όμως δημιουργήσαμε μια πολύ καλή ομάδα και σίγουρα οι στόχοι μας είναι πολύ υψηλοί και θέλουμε να δώσουμε την αυτοπεποίθηση στους φίλαθλους μας. Πάντα η ομάδα που προπονώ έχει υψηλούς στόχους, οπότε θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την προετοιμασία της ομάδας: «Ναι είμαι ικανοποιημένος. Το μόνο αρνητικό είναι ο τραυματισμός του Βιλντόζα που επιδρά αρνητικά στον Κώστα Σλούκα, ο οποίος κουράζεται από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Ωστόσο ελπίζω ότι ο Λούκα θα αγωνιστεί στο Super Cup. Θέλουμε να παρουσιαστούμε με επιθετικό χαρακτήρα σαν ομάδα, ιδιαίτερα στην άμυνα οπότε ναι είμαι ικανοποιημένος».

Το στυλ μπάσκετ που θέλει να παρουσιάσει φέτος στον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο δικό μου στυλ, όπως η Αναντόλου Εφές τα τελευταία 5 χρόνια στην Euroleague. Οπότε θα προσπαθήσουμε να παίξουμε επιθετική άμυνα και θα υποστηρίξουμε ένα υψηλό τέμπο στο παρκέ, με πολλά τρεξίματα και αιφνιδιασμούς. Φυσικά θα χρειαστεί να προσάρμοσέ το παιχνίδι μας ανάλογα τον αντίπαλο. Επίσης θέλω να δώσω την ελευθέρια στους παίκτες μου, αλλά εννοείται ότι πρέπει να τηρούν πιστά το σύστημα στην επίθεση, να παίζουν έξυπνα, και να «τρέξουν» την ομάδα στον αιφνιδιασμό. Αυτό θα είναι ένα από τα κλειδιά μας την φετινή σεζόν».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News