«Καθάρισαν» Χουάντσο και Γουίλι Ερνανγκόμεθ για την Ισπανία
Θετική εμφάνιση για τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στην άνετη πρεμιέρα της Ισπανίας κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού (94-64).
Η Ισπανία ξεκίνησε επιβλητικά τις υποχρεώσεις της για τον 4ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, διαλύοντας την Ακτή Ελεφαντοστού με 94-64.
Το σύνολο του Σέρτζιο Σκαριόλο δεν άφησε περιθώρια αντίστασης στους μαχητικούς, αλλά φανερά κατωτέρους σε ποιότητα Ιβοριανούς, κερδίζοντας με σχετική άνεσή, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τα αδέρφια Ερναγκόμεθ, που θα αποτελέσουν βαρόμετρο για την «φούρια ρόχα» σε αυτή την διοργάνωση.
Ο Ούίλι Ερναγκόμεθ ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με 22 πόντους και 5 ριμπαόυντ, ενώ εξαιρετικός ήταν για άλλη μια φορά ο Χουάντσο, με τον νέο παίκτη του Παναθηναϊκού να γεμίζει την στατιστική του με 11 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαμπουσέλε: Απίστευτες καταγγελίες μετά το Παρτιζάν – Παναθηναϊκός!
- Παναθηναϊκός-Μπόρατς: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα (14/10)
- Παναθηναϊκός: Τα νεότερα για Μπόνγκα – Οι πιθανότητες συμμετοχής με τη Χάποελ
- Παναθηναϊκός: Πρεμιέρα στο ΣΠΟΡ FM TV - Η ώρα του αγώνα (14/10)
- Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή που χρειάζεται τον Ιανουάριο και δεν αφορά το «6»