Και Ντόρσεϊ και Πάντερ θα ήταν το ιδανικό!

Και Ντόρσεϊ και Πάντερ θα ήταν το ιδανικό!

Τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός – πέρα από την απόκτηση ΒΑΣΙΚΟΥ PG; Τρίποντα!

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει άλλη επιλογή από το να αποκτήσει τον Ντόρσεϊ. Αυτό είναι ξεκάθαρο.

Χρειάζεται Έλληνες επιπέδου Ευρωλίγκα για να φανεί το ρόστερ του πιο γεμάτο έπειτα και από την προσθήκη των ξένων που θα επιλέξει ο Αταμάν.

Ένα δίδυμο Ντόρσεϊ – Πάντερ θα ήταν top στη διοργάνωση της Ευρωλίγκα.

Οι επιδόσεις τους από τα 6,75 και η συνολική επιρροή τους στις ομάδες που αγωνίστηκαν, ήταν εμφανείς. Ο Τάιλερ παραλίγο, να βγάλει εκτός τον Ολυμπιακό, ο δε Πάντερ έκανε… παππάδες στην Παρτιζάν του Ομπράντοβιτς.

Η συνύπαρξη των δύο σε μια φρέσκια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός που θα χτιστεί, θα στείλει μήνυμα… πλέι οφ από νωρίς σε κάθε φιλόδοξο συν-διεκδικητή.

Έπειτα , οι ανάγκες του Αταμάν θα είναι συγκεκριμένες , ενώ ως… κάβα έχει ήδη τους Πονίτκα-Γκριγκόνις-Λι, με τους οποίους θα κληθεί άμεσα να πάρει αποφάσεις.

Το focus θα πέσει ξεκάθαρα στον άσο εκεί όπου οι πράσινοι θα χρειαστεί να κάνουν μια ακόμη υπέρβαση, αφού δεν προχώρησε του Καμπάτσο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News