«Ξανά για Μπεγκραουί ο Παναθηναϊκός - Το ύψος της ρήτρας»
O Παναθηναϊκός ενεργοποιεί κι άλλο μέτωπο στις μεταγραφές, με βασικό ζητούμενο την ενίσχυση στην επίθεση.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, το μεταγραφικό πλάνο του Παναθηναϊκού δεν περιορίζεται πλέον σε μία-δύο κινήσεις, αλλά ανοίγει σε περισσότερα σημεία.
Οι «πράσινοι» μπαίνουν σε φάση αναζήτησης φορ, με την ανάγκη για λύσεις μπροστά να μπαίνει πιο έντονα στην ατζέντα.
Στο προσκήνιο παραμένει το όνομα του Γιάνις Μπεγκραουί της Εστορίλ, όμως το συγκεκριμένο θέμα συνεχίζει να έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας. Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ, η πορτογαλική ομάδα δεν έχει χαμηλώσει τις απαιτήσεις της και διατηρεί στάση που κάνει την υπόθεση περίπλοκη.
Ο 24χρονος Μαροκινός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, με 13 γκολ, στοιχείο που εξηγεί γιατί το όνομά του μένει σταθερά στο «κάδρο». Παρ’ όλα αυτά, η Εστορίλ εμφανίζεται ανυποχώρητη, καθώς επιμένει στη ρήτρα των 10 εκατ. ευρώ, χωρίς να δείχνει διάθεση για εύκολη διαπραγμάτευση.
Με αυτά τα δεδομένα, ο Παναθηναϊκός καλείται να ζυγίσει τα επόμενα βήματα, είτε συνεχίζοντας τις επαφές με στόχο να βρεθεί «παράθυρο» προσέγγισης, είτε παράλληλα δουλεύοντας εναλλακτικές επιλογές, ώστε να μη χαθεί χρόνος σε ένα μέτωπο που μοιάζει απαιτητικό.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ