Βέργης: «Θεωρούσα σχεδόν βέβαιο το “ερυθρόλευκο” 3-0. Διαψεύστηκα»

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Βέργης σχολιάζει τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού.

Βέργης: «Έλεος και ήμαρτον για τη μεταγραφή του Παναθηναϊκού»

Αναλυτικά όσα γράφει στη Livesport:

Θαρρώ ότι ελάχιστοι πίστευαν πως αυτή τη σειρά δεν θα τη “σκούπιζε” ο Ολυμπιακός. Ένας από εκείνους που θεωρούσαν σχεδόν βέβαιο το “ερυθρόλευκο” 3-0 ήταν και ο υπογράφων. Διαψεύστηκα. Όχι μόνο από το 1-1 αλλά από την ανταγωνιστική εικόνα μίας ομάδας “αποψιλωμένης”, σε δυναμικό και ηθικό, όπως ήταν ο Παναθηναϊκός προτού μπει στη σειρά.

Προφανώς, για τη μεγάλη χθεσινή νίκη του έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός, από ένα σημείο και μετά, έπαιξε “μισός”, με τεράστιο πρόβλημα στα γκαρντ. Έξωσ ο Κάνααν, εκτός ο τραυματίας Σλούκας, αποβολή (παντελώς λανθασμένη) του Ουόκαπ, τραυματισμός του Βεζένκοφ.

Έμεινε ο Παπανικολάου να παλεύει και να κάνει μέγιστο παιχνίδι, αλλά δεν έφτανε για τους Ερυθρόλευκους. Όμως, δεν πρέπει να λησμονούμε ότι σε αυτούς τους τελικούς ο Παναθηναϊκός ήταν που μπήκε “μισός” (χωρίς Μπέικον, Ουόλτερς, Τόμας), ανεξάρτητα από το πώς προέκυψε αυτό.

Όπως και αν εξελιχθεί από εδώ και πέρα η κατάσταση, με τον Ολυμπιακό να παραμένει πάντα το πολύ μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, ο Σερέλης είναι αυτός που πιστώνεται -και αξίζει- το βραβείο, καθώς προετοίμασε κια παρουσίασε έναν πολύ ανταγωνιστικό Εξάστερο στη σειρά.

Exit mobile version