Γιαννακόπουλος: Με δύο φωτογραφίες «διέσυρε» διαιτητή του ΣΕΦ

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Χρόνια Πολλά» με... πολύ ΣΕΦ (pics)

Η χθεσινή διαιτησία στο πρώτο παιχνίδι των τελικών της Basket League καθόρισε σε μεγάλο βαθμό και το αποτέλεσμα του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός κατέβηκε στο ΣΕΦ με στόχο να παλέψει για τη νίκη και το επιβεβαίωσε με την εμφάνισή του στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Οι περισσότεροι περίμεναν πως το Τριφύλλι θα πάει στο ΣΕΦ σαν πρόβατο στη σφαγή, όμως η πραγματικότητα ήταν διαφορετική.

Ο Παναθηναϊκός όντας εξαιρετικός για τις φετινές του δυνατότητες πάλεψε στα ίσα και θα μπορούσε να φύγει μ’ ένα μεγάλο διπλό από το Φαληρικό Στάδιο.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε και ρόλο σ’ αυτή την εξέλιξη έπαιξε και η διαιτησία με λανθασμένες αποφάσεις προς τη μία πλευρά σε κρίσιμες στιγμές του ματς.

Μάλιστα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω δύο φωτογραφιών που ανάρτησε στο instagram μετά το τέλος του πρώτου τελικού, ξεμπροστιάζει τον έναν από τους τρεις διαιτητές της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για τη Βάσω Τσαρούχα, η οποία προχώρησε σε κομβικά λάθη και με τις αποφάσεις της επηρέασε σε μεγάλο βαθμό και το αποτέλεσμα.

Δείτε τις αναρτήσεις:

Γιαννακόπουλος: Με δύο φωτογραφίες «διέσυρε» διαιτητή του ΣΕΦ

Γιαννακόπουλος: Με δύο φωτογραφίες «διέσυρε» διαιτητή του ΣΕΦ

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News