«Παναθηναϊκό Κίνημα»: Ανακοίνωση για τη διαιτησία στο μπάσκετ

«Παναθηναϊκό Κίνημα»: Ανακοίνωση για τη διαιτησία στο μπάσκετ

Το «Παναθηναϊκό Κίνημα», το οποίο κατεβαίνει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, εξέδωσε ανακοίνωσε για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Η ανακοίνωση: 

«Τα όσα διαδραματίστηκαν στο στάδιο Ειρήνης και φιλίας πριν το ντέρμπι με ρίψη φωτοβολίδων στην αποστολή του Παναθηναϊκού αλλά και μετά με την άκρως προκλητική διαιτησία κατά της ομάδας μας δηλώνουμε προς όλες τις κατευθύνσεις πως θα μας βρούν απέναντι,έχουμε τονίσει κατά καιρούς ότι ο Παναθηναϊκός αθλητικός όμιλος και ο κόσμος του δεν επιδιώκει ευνοϊκή μεταχείριση δεν θα ανεχτούμε όμως την αδικία είς βάρος μας. 

Απαιτούμε την παραδειγματική τιμωρία όσων ευθύνονται για όσα είδε όλη η Ελλάδα μέσα και έξω από το παρκέ, από τις αστυνομικές δυνάμεις που άφησαν να πλησιάσουν την αποστολή του Παναθηναϊκού μέχρι τον κύριο Λιόλιο που κάθε υγιείς φίλαθλος απορεί με τις κινήσεις του στο ελληνικό μπάσκετ».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News