Παναθηναϊκός στους διαιτητές: «Κάνατε αίσχη, αποφασίσατε για τον νικητή»

Παναθηναϊκός στους διαιτητές: «Κάνατε αίσχη, αποφασίσατε για τον νικητή»

Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, ωστόσο ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι θα παλέψει σκληρά για την ανατροπή.

Οι «πράσινοι», βέβαια, για να τα καταφέρουν θα πρέπει να ξεπεράσουν, όπως φαίνεται, και τα διαιτητικά σφυρίγματα, καθώς οι ρέφερι σε ακόμα ένα ντέρμπι έπαιξαν αρνητικό ρόλο.

Σε ένα ματς που εξελίχθηκε σε θρίλερ, η ομάδα του Πειραιά πήρε τα σφυρίγματα που χρειαζόταν και με 4/4 βολές στο φινάλε ανέτρεψε την κατάσταση κι έκανε το 1-0.

Οι αποφάσεις των Πουρσανίδη, Τσαρούχα, Τσιμπούρη έκαναν έξαλλους τους ανθρώπους του «τριφυλλιού», οι οποίοι είδαν την ομάδα του Χρήστου Σερέλη να κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και να μην καταφέρνει να φύγει από το ΣΕΦ με το διπλό.

Έτσι, κατά την αποχώρηση προς τα αποδυτήρια οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» φώναζαν στους τρεις ρέφερι, που έκριναν το παιχνίδι: «Κάνατε αίσχη, αποφασίσατε για τον νικητή».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News