Οργισμένος Γιαννακόπουλος για την επίθεση στο ΣΕΦ: «Να πράξουν τα απαιτούμενα...»

Γιαννακόπουλος: «Άλλαξαν πολλά στο μπάσκετ, ελπίζω πως θα μας στηρίξει ο κόσμος» (vid)

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Επίθεση στο ΣΕΦ κατά της πράσινης αποστολής και οργισμένο μήνυμα στέλνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Κατά την διάρκεια της άφιξης της ομάδας του Χρήστου Σερέλη είχαμε ρίψη αντικειμένων, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να σπάσουν τζάμια στο ΣΕΦ, με το ευχάριστο να είναι πως μείναμε στις υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έγινε χρήση μολότοφ, φωτοβολίδας ευθείας βολής, ενώ οι οπαδοί πέταξαν πάνω από την γέφυρα και πέτρες.

Μάλιστα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από το ΣΕΦ, στα οποία φαίνονται και οι ζημιές στο φαληρικό στάδιο και το τζάμι το οποίο έσπασε, ενώ οι Πράσινοι τόνισαν στις αναρτήσεις τους τα παραπάνω που σας προαναφέραμε σχετικά με τα αντικείμενα που χρησιμοποίησαν οι χούιγκανς.

Λίγο αργότερα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε σε οργισμένο μήνυμα, περιμένοντας την παραδειγματική τιμωρία του Ολυμπιακού.

Δείτε παρακάτω:

Οργισμένος Γιαννακόπουλος για την επίθεση στο ΣΕΦ: «Να πράξουν τα απαιτούμενα...»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News