Η Ρεάλ υπολογίζει Χεζόνια - Τι ισχύει με Παναθηναϊκό

Χεζόνια: «Δεν μπορώ να περιγράψω την αγάπη μου για τον Παναθηναϊκό»

Ισπανικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης υπολογίζει κανονικά για την επόμενη χρονιά το Μάριο Χεζόνια.

Ο Χεζόνια δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη «βασίλισσα» και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και όπως αναφέρει το «encestando», οι πρωταθλητές Ευρώπης υπολογίζουν το δίδυμο Γιαμπουσέλε – Χεζόνια για να καλύψουν τη θέση «4» στο ρόστερ της ερχόμενης σεζόν.

Παρόλα αυτά, ο Κροάτης φόργουορντ και τροπαιούχος της Euroleague δεν είναι δεδομένο ότι θα συνεχίσει στη Μαδρίτη, ούτε καν στην Ισπανία.

Πρόκειται για έναν παίκτη που αν τεθεί στη διάθεση της αγοράς αποκλείεται να μην απασχολήσει τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» τον εκτιμούν, τον ξέρουν και έχουν συνεργαστεί μαζί του το 2021. Η περίπτωσή του, όπως και των υπόλοιπων στόχων μελετώνται, αλλά εξελίξεις θα δρομολογηθούν μετά το τέλος της τελικής σειράς της Basket League εκεί όπου θα διεκδικηθεί με αντίπαλο τον Ολυμπιακό το τρόπαιο του πρωταθλητή.

Να σημειώσουμε πως ο 28χρονος φόργουορντ μέτρησε 10,8 πόντους, 5,6 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ ανά ματς στα πλέι οφ (26′ κατά μέσο όρο στο παρκέ), ενώ στο Final Four είχε 13 πόντους και 6 ριμπάουντ με 33′ ανά παιχνίδι στο Κάουνας.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News