Παναθηναϊκός: «Φωτιά» για το μέλλον του Πάντερ

Παναθηναϊκός: «Φωτιά» για το μέλλον του Πάντερ

Ο Παναθηναϊκός έχει στη λίστα του με Πάντερ, την ώρα που οι μνηστήρες αυξάνονται.

Δημοσίευμα από την Ιταλία βάζει… φωτιά στο μέλλον του Κέβιν Πάντερ στην Ευρώπη.

Το συμβόλαιο του Κέβιν Πάντερ με την Παρτίζαν ολοκληρώνεται, γεγονός που έχει ανοίξει την όρεξη στις ομάδες της EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχουν καταγραφεί εδώ κι αρκετό καιρό ως ενδιαφερόμενοι για τον 30χρονο γκαρντ, πέραν φυσικά της Παρτίζαν που θέλει να τον κρατήσει κοντά της.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο του «sportando» Αλεσάντρο Μάτζι, η Μπαρτσελόνα είναι ανάμεσα στις ομάδες που επιθυμούν την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, που πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με την Παρτιζάν.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το «eurodevotion.com» η προοπτική του ΝΒΑ παραμένει ανοιχτή για τον Πάντερ. Ειδικά να προκύψει κάποια πρόταση. Προφανώς από μόνο του αυτό δεν αποτελεί είδηση καθώς πολύ δύσκολα παίκτης αρνείται τον μαγικό κόσμο.

Τίποτα βέβαια δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσει άμεσα, αφού η πλευρά του 30χρονου γκαρντ έχει καταστήσει σαφές πως θα μπει σε διαδικασία συζήτησης/διαπραγμάτευσης μετά από την ολοκλήρωση της ABA Liga, την οποία διεκδικεί η Παρτίζαν.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News