Γιαννακόπουλος: Νέα... βόμβα για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Γιαννακόπουλος: «Κλείσαμε κι άλλον σήμερα - Θα τα πούμε στο γήπεδο»

Αιχμηρή ανάρτηση για τους διαιτητές των τελικών Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Δύο μέρες πριν από το πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε μια πολύ καυστική ανάρτηση στα social media για τον ορισμό τριών συγκεκριμένων διαιτητών.

Όπως αναφέρει ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός «… Τηγάνης, Τσαρούχα και Καρπάνος, όλοι έχουν φωτογραφίες με τις οικογένειές τους στο ΣΕΦ (και στα εκτός) με κόκκινα κασκόλ. Κάποιοι από αυτούς δηλώνουν περήφανοι γαύροι στα social. Η ΚΕΔ όμως δεν ξέρει τίποτα».

Υπενθυμίζεται πως η Τσαρούχα είναι στην τριάδα διαιτητών του πρώτου τελικού, την Κυριακή στο ΣΕΦ (μαζί με Πουρσανίδη και Τσιμπούρη), ο Τηγάνης σε αυτή του δεύτερου, την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ (μαζί με Παπαπέτρου και Τσολάκο) και ο Καρπάνος σε αυτή του τρίτου, την επόμενη Κυριακή στο ΣΕΦ (μαζί με Κορομηλά και Θεονά).

Γιαννακόπουλος: Νέα... βόμβα για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News