Δώρα Παντέλη: Απαγορευμένο! Δες το βίντεο στην παραλία και ετοιμάσου για «εγκεφαλικά» (vid)

Δώρα Παντέλη: Απαγορευμένο! Δες το βίντεο στην παραλία και ετοιμάσου για «εγκεφαλικά» (vid)

Αυτό τι βίντεο της Δώρας Παντέλη έχει ξεπεράσει την φαντασία των ανδρών…

Η Δώρα Παντέλη, η εκθαμβωτική δημοσιογράφος της Nova, ξεσήκωσε τα πλήθη και προκάλεσε πανικό στα social media με ένα βίντεο φωτιά που ανέβασε πρόσφατα στο TikTok και στο Instagram.

Η πανύψηλη και εντυπωσιακή Δώρα έχει ξεκινήσει ήδη τις διακοπές της και με αυτό το βίντεο που εμφανίζεται στην παραλία με το πολύχρωμο μαγιό της, μας βάζει και εμάς σε καλοκαιρινή διάθεση.

Η εκρηκτική εμφάνιση της Δώρας στο βίντεο την αποτυπώνει να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, ενώ με το πολύχρωμο μαγιό της να αναδεικνύει την εκπληκτική της φυσική ομορφιά

Φυσικά δεν είναι καθόλου παράξενο που το βίντεο απέσπασε χιλιάδες likes και σχόλια ενθουσιασμού από τους θαυμαστές της.

Οι διακοπές της Δώρας αποτελούν αξεπέραστη ευκαιρία για να χαλαρώσει και να απολαύσει τον ελεύθερο χρόνο της λίγο πριν το ταξίδι στις Φιλιππινες για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα μπάσκετ όπου θα ακολουθήσει την Εθνική Ελλάδας.

Αυτή η εντυπωσιακή παρουσία της στην παραλία με το εντυπωσιακό της μαγιό δείχνει ότι η Δώρα γνωρίζει πώς να απολαμβάνει τη ζωή και να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Είναι σίγουρο ότι η Δώρα Παντέλη θα συνεχίσει να μας εκπλήσσει και να μας εντυπωσιάζει με τις εξωπραγματικές της εμφανίσεις.

Εν τω μεταξύ, εμείς δεν θα περιμένουμε ανυπόμονα την επιστροφή της από τις διακοπές της, αλλά απλά θα στήσουμε καραούλι για να σας αποκαλύψουμε όλα όσα θα κάνει στις διακοπές της.

Δείτε παρακάτω:


tvfreaks.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News