Παναθηναϊκός: Κακώς τα ακούνε οι μικροί...

Σερέλης: «Το μόνο που μας ενδιαφέρει να περάσουμε στους τελικούς!»

Είναι κρίμα που σε μια άθλια σεζόν το μάρμαρο το πληρώνουν οι φερέλπιδες νεαροί που τα ακούνε χοντρά από τους οπαδούς αν κι η ομάδα θα έπρεπε να τους βοηθήσει να αναπτυχθούν κι όχι να τους αφήνει βορά στην αδηφάγα κριτική.

Π.χ βλέπουμε τα ειρωνικά σχόλια για τους Καλαϊτζάκηδες κι απορούμε. Προσωπικά επικροτούμε δύσκολες αποφάσεις οι οποίες φτιάχνουν χώρο ώστε να αναπτυχθούν νέα παιδιά παρόλο που σε πρώτη φάση το ρίσκο είναι προφανές.

Καθαρά αγωνιστικά οι πράσινοι χρειάζονταν το καλοκαίρι παίκτες ψηλούς στην περιφέρεια για άμυνα, με όρεξη να τρέξουν.

Άμεσα αποτελέσματα σπάνια παίρνεις αν πας σε ανανέωση, όμως αυτή είναι η γοητεία της ανάπτυξης.

Να φτιάχνεις χώρο για τον νέο συνειδητά γνωρίζοντας την αδυναμία στο ρόστερ τη στιγμή της απόφασης, ποντάροντας στη δουλειά σου μαζί του.

Στη περίπτωση που κάνει κάποια στιγμή στη σεζόν ο αθλητής το βήμα μπροστά και καλύψει κενά, έχεις κερδίσει πολλά παραπάνω.

Περιμένουμε να δούμε τι αποφάσεις θα πάρει για τους γηγενείς ο Εργκίν Αταμάν.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News