Παναθηναϊκός: Κλεφτές... ματιές Αταμάν στο NBA - Οι παίκτες που ξεχωρίζουν

Παναθηναϊκός: Κλεφτές... ματιές Αταμάν στο NBA - Οι παίκτες που ξεχωρίζουν

Σπάνια τιμάει την αγορά από το NBA ο Εργκίν Αταμάν, αλλά αν παρουσιαστεί η ανάγκη, θα το κάνει.

Ο Τούρκος προπονητής συζήτησε αυτήν την εβδομάδα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την ενίσχυση της ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ακόμη και αν ανέφερε πως κατά 90% θα αναλάβει τον Παναθηναϊκό, εκείνος έχει σηκώσει ήδη μανίκια στο Τριφύλλι.

Δεδομένα κάθε προπονητής θέλει ψημένους παίκτες Ευρωλίγκα. Αλλά αν η αγορά δεν δώσει λύσεις – που είναι περιορισμένες – τότε το NBA έρχεται , όπως είναι επόμενο , και κλείνει… το μάτι.

Το φετινό καλοκαίρι ο Αταμάν θα ακούσει τι περιπτώσεις υπάρχουν από τον μαγικό κόσμο του αμερικανικού μπάσκετ. Ήδη ακούστηκαν τα ονόματα του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και του πολύπειρου Ντράγκιτς, ενώ έχει προταθεί και ο Κέμπα Γουόκερ.

Ο Ντάριο Σάριτς είναι μια ακόμα περίπτωση για τον οποίο έχουν ακουστεί σενάρια (κυρίως για την Εφές) για επιστροφή στη Euroleague.

Μπορεί να βρει συμβόλαιο στο NBA (αυτό με τους Θάντερ ολοκληρώθηκε και ήταν και ιδιαίτερα ψηλό, καθώς έφτανε τα 9 εκατ. δολάρια), αλλά όχι τον χρόνο που θα ήθελε και είχε στο ξεκίνημά του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού με τους Σίξερς.

Πολύ σημαντικό είναι πως τέτοιες κινήσεις θα χρειαστούν υπομονή, αλλά το δυναμικό μεταγραφικό μπάσιμο του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να περιμένει…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News