«Περιπέτεια» για πρώην παίκτη Survivor: Ταξίδεψε για τον Παναθηναϊκό χωρίς εισιτήριο (vid)

Ο Μιχάλη Κονδύλας κατόρθωσε με έναν ευφάνταστο τρόπο να μπει στη «Groupama Arena» παρά το γεγονός πως δεν είχε εξασφαλίσει κάποιο εισιτήριο.

«Περιπέτεια» για πρώην παίκτη Survivor: Ταξίδεψε για τον Παναθηναϊκό χωρίς εισιτήριο (vid)

Για πρώτη φορά, ο Μιχάλης Κονδυλάς ταξίδεψε για τον Παναθηναϊκό δίχως να έχει «σφραγίσει» τη θέση του στο γήπεδο.

Ο πρώην παίκτης του Survivor περιέγραψε την περιπέτειά του στη Βουδαπέστη στο video-vlog από το ταξίδι του στην Ουγγαρία:

«Να πω τα άσχημα νέα του ταξιδιού: Δεν έχω εισιτήριο. Είναι η πρώτη φορά που ταξιδεύω χωρίς να έχω είσοδο στο γήπεδο. Η ΠΑΕ με απέρριψε, όχι μόνο εμένα. Έχουν έρθει 3-4.000 Παναθηναϊκοί και θα μπουν μόνο οι 1.500. Πρακτικά, ψάχνω, ρωτάω.

Έχω βρει τόσους Έλληνες, εδώ. Κανείς δεν έχει εισιτήριο και όσοι έχουν, τα πουλάνε πανάκριβα, γιατί είναι στα VIP με 150-200 ευρώ. Εγώ δίνω μαξ 20 με 40 ευρώ, δε δίνω παραπάνω, αλλιώς θα το δούμε έξω από τα κάγκελα.», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μετά την άφιξή του στο σημείο συνάντησης των οπαδών του Παναθηναϊκού, είπε: «Η ώρα είναι 18:50. Έκατσα στην ουρά περίπου 1.5-2 ώρες. Δεν έμεινε ούτε ένα εισιτήριο, δυστυχώς!»

Για να επανέλθει από τη Groupama Arena: «Όχι απλά τους κορόιδεψα. Μπήκα στα media-press. Μου έδωσαν βραχιολάκι. Είπα ψέματα, ότι είμαι για το media-press-room.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr