Σταμολάμπρου: «Ευχαριστούμε τον κ. Γιαννακόπουλο, έχει δώσει την ψυχή του για τον Παναθηναϊκό» (vid)
Η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε -μεταξύ άλλων- για τις ερχόμενες αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με τη Μερσίν και την προσφορά του Δ. Γιαννακόπουλου στο σύλλογο.
Αναλυτικά στο Ciao Ragazze και στη Μαρία-Γιώτα Μαστορέλη:
«Ήταν ένα μοναδικό συναίσθημα κόντρα στη Ζαγκλέμπιε. Ήταν ένα μοναδικό συναίσθημα. Το Telekom Center Athens είναι ένα στολίδι. Γνωρίζαμε ότι θα έχει κόσμο. Αν δεν υπήρχε κακοκαιρία, θα είχαμε σπάσει το φράγμα των 10.000 φιλάθλων.
Είμαστε μια καινούργια ομάδα, μείναμε 2-3 άτομα από πέρυσι. Όλα έχουν πάει περίφημα, πήραμε το εισιτήριο για τη φάση των 8. Είναι μια ιστορική στιγμή για το σύλλογο. Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά.
Θέλαμε να νικήσουμε τη Ζαγκλέμπιε για τον υπέροχο κόσμο. Μας αγαπάει και στις χαρές και στις λύπες.
Στις 5 Φεβρουαρίου θα παίξουμε με τη Μερσίν στο Telekom Center Athens. Είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Eurocup, καθώς «έπεσε» από την Ευρωλίγκα. Πιστεύω αυτή τη φορά θα γεμίσει το γήπεδο, ο κόσμος πήρε μια πρώτη γεύση.»
Για τον Γιαννακόπουλο και τον Αταμάν: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Γιαννακόπουλο για την παραχώρηση του γηπέδου. Ο άνθρωπος έχει δώσει την ψυχή του για την ομάδα του Παναθηναϊκού.
Έχει φροντίσει να μη λείπει τίποτα από τους παίκτες. Η ομάδα άλλαξε εντελώς σελίδα με τον κόουτς Αταμάν. Η ομάδα πρέπει να φορμαριστεί την κατάλληλη στιγμή για να διεκδικήσει την πρόκριση στο Final Four.»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ραγδαίες εξελίξεις: Έφερε πρόταση ο Σφιντέρσκι, φουλάρει για φορ ο Παναθηναϊκός
- Κλείνει... διπλοθεσίτη ο Παναθηναϊκός - Η χρηματιστηριακή αξία
- Παναθηναϊκός: Μεταγραφικές εκπλήξεις! Οι νέες «απρόσμενες» θέσεις
- «Θέλει Σλάγκερ ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός: Η απάντηση του Λεσόρ για τα σενάρια επιστροφής του