Επένδυση εκατομμυρίων στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό! - Τα σίγουρα ποσά

Παναθηναϊκός: Η νοοτροπία που θυμόμαστε και μελαγχολούμε

Ο Παναθηναϊκός έκανε δικό του το κλειστό του ΟΑΚΑ για τα επόμενα 49 χρόνια.

Το εγχείρημα που ανέλαβε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήρθε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία.

Η σύμβαση που θα υπογραφεί τις επόμενες μέρες περιλαμβάνει, πέρα από το κεντρικό κτίριο, τους βοηθητικούς χώρους που συνδέονται με το κλειστό, ο κινητός εξοπλισμός, ο περιβάλλοντας χώρος και φυσικά ο  χώρος στάθμευσης.

Ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, που θα μεταμορφώσουν το ΟΑΚΑ ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τα σχέδια των «πράσινων».

Δεδομένα ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ για την αναβάθμιση του ΟΑΚΑ τα επόμενα χρόνια.

Αυτά τα έργα μπορούν να αφορούν από τις αλλαγές στην κεντρική σάλα, τις εξέδρες και τον εξοπλισμό, μέχρι τα VIP θεωρεία, τα εστιατόρια, τις μπουτίκ και ό,τι άλλο περιλαμβάνει το masterplan του συλλόγου.

Τέλος, έχοντας πλέον την αποκλειστική χρήση του κλειστού ο Παναθηναϊκός εξασφαλίζει το 70% των αυξημένων εσόδων που θα υπάρχουν, ενώ θα πρέπει να καταβάλει ένα ποσό κοντά στο 30% στο ΟΑΚΑ για τις εμπορικές χρήσεις που θα γίνονται, οι οποίες φυσικά και δεν θα αφορούν τα εισιτήρια των αγώνων.

 

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News