Αντίνο: «Όταν μίλησα με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού γκρεμίστηκε κάθε μου αμφιβολία»
Ο Σαντίνο Αντίνο αποκάλυψε στο «PAO TV» ορισμένα πράγματα για την απόφασή του να έρθει στον Παναθηναϊκό το φετινό Ιανουάριο.
Ο Σαντίνο Αντίνο είναι η τελευταία, έως τώρα, μεταγραφή του Παναθηναϊκού τον Ιανουάριο και λίγο μετά την ολοκλήρωσή της, ο ίδιος μίλησε στο «PAO TV» κι αποκάλυψε ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα.
Συγκεκριμένα ο Αργεντινός εξτρέμ στάθηκε στη συζήτηση που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο, η οποία ήταν καθοριστική προκειμένου να έρθει στον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «PAO TV»:
Πότε ήταν η πρώτη επαφή σου με τον Παναθηναϊκό;
«Ήταν στις αρχές Ιανουαρίου. Ήμουν στην προπόνηση με την Γοδόι Κρουζ και μου τηλεφώνησε ο εκπρόσωπός μου για να με ενημερώσει ότι εκτός από την Ρίβερ Πλέιτ ενδιαφερόταν και ο Παναθηναϊκός, οπότε χάρηκα πολύ. Όταν μου τηλεφώνησε και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, δεν είχα πλέον την παραμικρή αμφιβολία και ήρθα εδώ!».
Μίλησες και με τον Ράφα Μπενίτεθ;
«Η αλήθεια είναι ότι μερικές ημέρες πριν μου είχε τηλεφωνήσει ο Ράφα Μπενίτεθ και μιλήσαμε. Μου είπε για τον σύλλογο, πώς είναι εδώ, καθώς επίσης και για την πόλη. Με χαροποίησε το ενδιαφέρον που είχαν για εμένα».
Δεδομένου του ενδιαφέροντος πολλών ομάδων για την απόκτησή σου, τι μέτρησε πιο πολύ για να επιλέξεις τον Παναθηναϊκό;
«Όπως είπα και πριν, το ενδιαφέρον που υπήρχε προς εμένα τόσο από τον πρόεδρο, όσο και από τον Στέφανο (Κοτσόλη), τον Ράφα Μπενίτεθ, που μου τηλεφώνησαν. Έτσι έμαθα για το ενδιαφέρον τους και ότι ήθελαν να έρθω, οπότε αυτό αποτέλεσε το κίνητρο για την απόφασή μου να έρθω».
Άντλησες πληροφορίες για τον σύλλογο από κάποιον συμπατριώτη σου που αγωνίζεται εδώ;
«Η αλήθεια είναι ότι δεν μίλησα με κανέναν από τους συμπαίκτες μου. Συζήτησα μόνο με τον Ράφα, ο οποίος μου είπε κάποια πράγματα για την πόλη, το φαγητό».
Δείτε όλη τη συνέντευξη:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ραγδαίες εξελίξεις: Έφερε πρόταση ο Σφιντέρσκι, φουλάρει για φορ ο Παναθηναϊκός
- Κλείνει... διπλοθεσίτη ο Παναθηναϊκός - Η χρηματιστηριακή αξία
- Παναθηναϊκός: Μεταγραφικές εκπλήξεις! Οι νέες «απρόσμενες» θέσεις
- «Θέλει Σλάγκερ ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός: Η απάντηση του Λεσόρ για τα σενάρια επιστροφής του