Απίστευτο: Ο Ελ Κααμπί σκόρασε απέναντι σε «τραυματία» τερματοφύλακα!
Ο Ολυμπιακός «χτύπησε» με τον Ελ Κααμπί για το 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη στιγμή που ο τερματοφύλακας του Βόλου ήταν τραυματισμένος στον αγωνιστικό χώρο!
Με μια περίεργη συνθήκη ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα στην αναμέτρηση απέναντι στο Βόλο.
Ο Βόλος έμεινε κυριολεκτικά χωρίς… τερματοφύλακα στο γήπεδο και ο Ελ Κααμπί άδραξε την ευκαιρία για το 1-0 στο Φάληρο.
Ο Σιαμπάνης δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του (σ.σ κάρτες) στον αγώνα του Σαββάτου (24/1) με τους «ερυθρόλευκους». Τα πράγματα έγιναν χειρότερα, όμως, με τον τραυματισμό του Γραμματικάκη.
Ο 22χρονος γκολκίπερ τραυματίστηκε γρήγορα, ο Φεράντο δεν τον έκανε αλλαγή (!) και ο Μαροκινός φορ του Ολυμπιακού πέτυχε το πρώτο του γκολ μετά την επιστροφή του από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής στο 26ο λεπτό.
Μετά την επίτευξη του «1-0» ο Βόλος συνέχισε στο παιχνίδι με τον τερματοφύλακα της K19, Παπαθανασίου-Γεροφωκά!
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Κοτσόλης, Κορόνα σε Μπενίτεθ: «Μη δίνεις σημασία στις φήμες...» - Όσα ειπώθηκαν στο Κορωπί
- Παναθηναϊκός: «Ο Μπενίτεθ απολύεται, ο Γιάγκουσιτς επιτέλους θα πάρει ευκαιρίες»
- «Βροχή» οι προτάσεις προπονητών στον Παναθηναϊκό - Οι δύσκολες περιπτώσεις
- Παναθηναϊκός: Ποιοι φεύγουν, ποιοι πωλούνται και ποιοι μπορεί να δοθούν δανεικοί
- Παναθηναϊκός: Το deadline για τον διάδοχο του Ράφα Μπενίτεθ