Πονίτκα: «Δείξαμε ότι η ομάδα δεν κοιμάται και ότι γινόμαστε καλύτεροι»

Ο Ματέους Πόνιτκα ισχυρίστηκε ότι η ομάδα είναι στεναχωρημένη από τον τρόπο που εξελίχθηκε η χρονιά στη Euroleague, αλλά θα παλέψουν για το πρωτάθλημα.

Βόβορας: «Σοβαροί για 40 λεπτά. Υπήρχε διάθεση, δεν κάναμε διαχείριση»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

«Είμαστε στεναχωρημένοι, κανείς δεν περίμενε ότι η σεζόν θα είχε αυτή την κατάληξη για τον Παναθηναϊκό. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι με την Παρτίζαν μπορούμε να δείξουμε καλύτερη εικόνα και ότι αξίζουμε περισσότερα».

Για το αν είναι εύκολο να βρει κίνητρο στο συγκεκριμένο παιχνίδι: «Για εμένα δεν είναι δύσκολο να βρίσκω κίνητρο. Η έδρα της Παρτίζαν είναι “καυτή” θα έχουν 25.000 χιλιάδες κόσμο στο πλευρό τους. Θα παίξουμε κόντρα σε μία καλή ομάδα. Δε ξέρω τί αλλό μπορεί να σου δώσει κίνητρο για να παίξει κόντρα στην Παρτίζαν».

Για τη συνέχεια και τα πλέι – οφ του Παναθηναϊκού: «Έχουμε τα πλέι – οφ πρέπει να είμαστε σοβαροί. Στα τελευταία παιχνίδια δείξαμε ότι η ομάδα δεν κοιμάται και ότι γινόμαστε καλύτεροι. Δε θα είναι εύκολο για εμάς, αλλά πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε τα παιχνίδια και να παλέψουμε για το πρωτάθλημα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr