«Δένει» για πάντα τους Καλαϊτζάκηδες ο Παναθηναϊκός!

«Δένει» για πάντα τους Καλαϊτζάκηδες ο Παναθηναϊκός!

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πιστεύουν στους δυο νεαρούς παίκτες της ομάδας και σκοπεύουν να μαγειρέψουν… πριν πεινάσουν!

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης επέστρεψε στο σύλλογο το περασμένο καλοκαίρι, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με το Τριφύλλι , αλλά η συνεργασία θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμα.

Ο πρώην παίκτης των Μπακς νιώθει καλά στο ΟΑΚΑ και είναι ευχαριστημένος στα «πράσινα». Υπήρξε, λοιπόν, μυστικό ραντεβού μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο οποίο έδωσε το παρόν και ο δίδυμος αδερφός, Παναγιώτης (τριετές).

Συζητήσεις σε άλλη βάση (δεν υπάρχει Πεδουλάκης), αλλά κοινή επιθυμία η συμπόρευση των δυο πλευρών για τα επόμενα – τουλάχιστον – πέντε χρόνια.

Μέχρι το 2028 θα έχουν δώσει τα στοιχεία που λείπουν στον ελληνικό κορμό της ομάδας, θεωρούν από το σταφ (συζητήσεις θα γίνουν και με τον Μποχωρίδη μετά τους τελικούς)!

Κάπως έτσι λοιπόν, αναλυτικότερα, λίγες ώρες μετά το ντέρμπι στο ΣΕΦ, τα αδέρφια Καλαϊτζάκη βρέθηκαν στα γραφεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τις υπογραφές.

Οι ανακοινώσεις αναμένονται αύριο Κυριακή γιατί σήμερα είναι… Πρωταπριλιά! Καλό μήνα από το newspao.gr.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News