«Να φωνάζεις θέλω να υποταχτώ!» - Ακούστε το νέο τραγούδι του Νίνο! (vid)

«Να φωνάζεις θέλω να υποταχτώ!» - Ακούστε το νέο τραγούδι του Νίνο! (vid)

Γνωστοί έγιναν οι στίχοι του τραγουδιού «Μέχρι Τέλους», ενώ διέρρευσε και το μεγαλύτερο κομμάτι της νέας επιτυχίας του Νίνο.

Σε IG Live του Γιαννακόπουλου οι ακόλουθοί του είχαν την ευκαιρία να ακούσουν πρώτη φορά το νέο τραγούδι του Νίνο Ξυπολιτά με τους στίχους να είναι ακριβώς όπως τους ήθελε ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού.

Οι στίχοι του νέου τραγουδιού του Νίνο:

«Με ρωτάνε μέχρι που θα το πάω, πάω μέχρι τέλους. Με ρωτάνε μέχρι που θα το πάω, πάω μέχρι τέλους, μέχρι τέλους.

Θα υποταχθώ επιτέλους, μέχρι να δεις φωτεινά “τίτλοι τέλους”, θα αφιερώσω σε αυτό την ζωή μου να φωτίσει η ψυχή μου. Δεν με νοιάζει, ούτε με ένοιαζε ποτέ τι θα πουν. Μέχρι τέλους μόνο αυτό θα ζητάω (χάνεται) 

Σου αφιερώνω αυτό το τραγούδι, για να θυμάσαι συνέχεια εμένα Κι εγώ θα δηλώνω δημόσια πως μόνο μέχρι τέλους θα το πάω για σένα. Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος, δεν με ένοιαζε ποτέ τι θα πουν. Θα ζητάω να φωνάζεις θέλω να υποταχτώ.»

Σε συνέντευξή του ο Νίνο αποκάλυψε πως έγραψε το τραγούδι μόλις μέσα σε 10 λεπτά!

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News