«Φαρμάκι» για τον Θανάση Αντετοκούνμπο: «Μόνο επειδή ο αδερφός του…»

Η φάση της βραδιάς από τον Θανάση! (vid)

Έγκριτος δημοσιογράφος στις ΗΠΑ, κατηγορεί Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο για… οικογενειοκρατία, προκαλώντας αντιδράσεις στο ΝΒΑ.

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα λεγόμενα του Άντι Τζόζεφ, υψηλόβαθμου δημοσιογραφικού στελέχους του δικτύου CBS Sports στις ΗΠΑ, που έβαλε στο στόχαστρό του τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Ένα πικρόχολο σχόλιο δέχτηκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο που συνδέεται με την επιτυχία του αδερφού του, Γιάννη.

«Η οικογενειοκρατία μπορεί να βοηθήσει και ταλαντούχους ανθρώπους. Αλλά αν θέλεις να ακολουθήσεις αυτή τη διαδρομή, πες μου για τον Θανάση Αντετοκούνμπο που παίζει στο ΝΒΑ για πέντε σεζόν και συνεχίζει».

Σε διαδικτυακή κουβέντα που άνοιξε με ακόλουθό του, που υποστήριξε πως ο Θανάσης είναι ένας αθλητής που δουλεύει σκληρά και διεκδικεί τη θέση του στο ΝΒΑ, ο Τζόζεφ απάντησε με αρκετά αιχμηρό ύφος:

«Ένας τύπος που βγάζει 1.7 εκατομμύρια δολάρια επειδή ο αδερφός του είναι καλός… δεν είναι οικογενειοκρατία. ΟΚ, το έπιασα!»

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News