Παναθηναϊκός: «Καλύτερη επιλγογή Σάρας» - Κρατάμε 4 ονόματα

Παναθηναϊκός: «Καλύτερη επιλγογή Σάρας» - Κρατάμε 4 ονόματα

Τέσσερα ονόματα προπονητών σχολίασε ο δημοσιογράφος Τόλης Κοτζιάς!

Οι πράσινοι το παλεύουν για τον προπονητή της επόμενης σεζόν και ο Τόλης Κοτζιάς παρέθεσε την άποψή του για την καλύτερη επιλογή και όχι μόνο.

Αναφορικά με τον προπονητή σημείωσε σε Podcast του sdna:

«Η καλύτερη επιλογή θα είναι ήταν ο Γιασικεβίτσιους γιατί ξέρει την ομάδα και έχει δουλέψει με μικρότερα μπάτζετ, όχι πως του ΠΑΟ θα είναι Μικρό. Λάσο, Αταμάν και Πασκουάλ τα κρατάμε».

Παναθηναϊκός: Άλωσε την Μπράουνσβαϊγκ η Μπάγερν πριν το ΟΑΚΑ!

Οι Βαυαροί συνέχισαν το καλό τους διάστημα στο γερμανικό πρωτάθλημα, καθώς επικράτησαν εκτός έδρας με σκορ 74-63 της Μπράουνσβαϊγκ, ανεβαίνοντας στο 18-6 και παραμένοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Η Μπάγερν ξεκίνησε πολύ δυνατά από την πρώτη περίοδο με όπλο την άμυνά της, παίρνοντας προβάδισμα με 13-21. Οι γηπεδούχοι απάντησαν και πέρασαν μπροστά στο ημίχρονο (36-34), όμως από τα τέλη του τρίτου δεκαλέπτου η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι έλεγξε το ματς και έφτασε τελικά στη νίκη.

Για τους νικητές, μεγάλο ματς έκανε ο Νικ Βάιλερ-Μπαμπ, που είχε 19 πόντους με 5/7 τρίποντα. Από κοντά και ο Αντρέας Ομπστ, που πέτυχε 15 πόντους με 2/4 σουτ από τα 6.75. Για τους φιλοξενούμενους, που έπεσαν στο 7-18 και κινδυνεύουν μέχρι και με υποβιβασμό, 19 πόντους είχε ο Σλέβα και 18 ο Μάιλς.

Τα δεκάλεπτα: 13-21, 36-34, 51-55, 63-74

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News