Καπογιάννη: Οι δηλώσεις για τον τίτλο και «μήνυνα» για Ολυμπιακό

Καπογιάννη: Οι δηλώσεις για τον τίτλο και «μήνυνα» για Ολυμπιακό

Οι δηλώσεις της Ελένης Καπογιάννη, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου γυναικών από τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε δύσκολα κόντρα στην εξαιρετική Ελευθερία Μοσχάτου, αλλά έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι – όπου ήταν πίσω στο σκορ σχεδόν σε όλη την διάρκειά του – έκανε την ανατροπή στην τέταρτη περίοδο και πήρε την νίκη με 66-61 στον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών, κατακτώντας το τρόπαιο για δεύτερη φορά στην ιστορία του και πρώτό μετά το 1999.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια για τις “πράσινες” η Αρίκα Κάρτερ (19 πόντοι), που έβαλε μεγάλα σουτ στην τέταρτη περίοδο, με μεγαλύτερο ένα τρίποντο και φάουλ με το οποίο έκανε το σκορ 62-61 με ενα λεπτό να μένει για το φινάλε, με τις “πράσινες” να βγάζουν στο τέλος τις άμυνες που έπρεπε για να φτάσουν στην νίκη.

Μετά το παιχνίδι, η Ελένη Καπογιάννη τόνισε ότι οι πράσινες ήταν αρκετά αγχωμένες, ενώ σχολίαε και τους τελικούς του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News