Παναθηναϊκός: «Λύση τύπου Λάσο ή Αταμάν και Σάρας - Δεν αποκλείεται κάποια έκπληξη»

Δεν ξέρει να παίζει!

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Γιώργος Πετρίδης μίλησε για τη νέα ήττα από την ΑΕΚ και την κάκιστη νοοτροπία της ομάδας αλλά και για το νέο προπονητή που θα αναλάβει.

Αναλυτικά είπε μεταξύ άλλων:

«Το πιο βασικό είναι η νοοτροπία του Παναθηναϊκού. Ξεκίνησε κάπως καλά με την ΑΕΚ, αλλά μετά άρχισε να χάνει το μυαλό του, δίνοντας την μπάλα σε Μπέικον και Γκριγκόνις, περιμένοντας τα πάντα από αυτούς.

Επιβεβαιώθηκε και χθες ότι είναι ο χειρότερος Παναθηναϊκός των τελευταίων 30 ετών, με τις τρεις σερί ήττες στην Ελλάδα.

Σπάει το ένα αρνητικό σερί μετά το άλλο και ακόμα δεν έχουμε τελειώσει. Έχει να πάει σε Ρόδο και Περιστέρι.

Δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την δεύτερη θέση. Πρέπει να καταλάβουν και κάποιοι παίκτες που βρίσκονται, θα υπάρξει αξιολόγηση από τον επόμενο προπονητή».

Aκόμα επισήμανε ότι στο κομμάτι του προπονητή τηρείται στάσης αναμονής, με τον Παναθηναϊκό να στοχεύει σε λύση τύπου Λάσο ή Αταμάν και Γιασικεβίτσιους, χωρίς να αποκλείει πάντως και κάποια έκπληξη.

Ερωτηθείς για την αλλαγή μάνατζερ του Παπαγιάννη, μετέφερε την αίσθηση ότι το κλκίμα αναφορικά με την παραμονή του διεθνούς σέντερ στους «πράσινους» έχει αλλάξει προς το θετικό.

Ακούστε παρακάτω αναλυτικά:

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News