Σερέλης: «Για να είμαι στον Παναθηναϊκό κάτι δεν ήταν καλά»

Ο Χρήστος Σερέλης στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Παναθηναϊκού κατά την αναχώρηση για το Μιλάνο, μίλησε για τη συνέχεια της σεζόν και το αυριανό παιχνίδι.

Βόμβα: «Ο Σερέλης στον Παναθηναϊκό!»

Αναλυτικά:

Για το αν ήταν όνειρο η θέση του πρώτου προπονητή στον Παναθηναϊκό: «Ένας άνθρωπος που ασχολείται με τον μπάσκετ τόσα χρόνια και είναι σε μία ομάδα όπως το Λαύριο, έχοντας φτάσει από πολύ χαμηλά σε αυτό το επίπεδο, προφανώς είναι μία δικαίωση, και προσωπική αλλά και της ομάδας για τη δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια. Για να είμαι στον Παναθηναϊκό πάει να πει ότι κάτι δεν ήταν καλά, αλλά θέλουμε να πάμε καλύτερα τα πράγματα στη συνέχεια».

Για το αν ήταν ένα «ηλεκτροσόκ» που χρειάζονταν οι παίκτες: «Αυτό που πιστεύω και το έχω ήδη πει στους παίκτες είναι ότι αύριο, επειδή δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε σχεδόν τίποτα, μία προπόνηση μόνο, να βγάλουνε μία αντίδραση, να δείξουμε ότι έχουμε γυρίσει σελίδα και ότι βλέπουμε μπροστά, γιατί υπάρχουν ακόμα τέσσερις μήνες, σχεδόν μισή σεζόν μπροστά μας και πρέπει να είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι».

Για το ματς με την Αρμάνι: «Δεν μπορούμε να μιλήσουμε πολύ τακτικά με μία προπόνηση. Το καλό στη Euroleague είναι ότι όλοι οι παίκτες είναι γνωστοί, όλες οι ομάδες είναι γνωστές, πάνω κάτω οι ίδιοι οι παίκτες γνωρίζουν πολύ καλά τι θα αντιμετωπίσουν. Από εκεί και πέρα το πιο βασικό κομμάτι είναι το πνευματικό για την ομάδα μας. Πώς θα παρουσιαστεί, να αλλάξει τσιπάκι, να μπορέσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί, να είμαστε μέσα και να διεκδικούμε κάθε φάση και σιγά – σιγά να έχουμε μία πολύ καλύτερη εικόνα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr